Jump to content

GreekTrooper

Premium Members
  • Posts

    123
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About GreekTrooper

  • Γενέθλια 02/04/1991

GreekTrooper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. GreekTrooper

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Μου είπαν ότι η σπίθα έχει να κάνει με την φόρτιση και αποφόρτιση του πυκνωτή. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει.
  2. GreekTrooper

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Μαύρισε και ελαφρώς ο πόλος και είπα να μην το ξανακάνω.. Εσύ τις έβαλες κατευθείαν μια και έξω ή σου πέταξε μία φορά σπίθα και μετά ξαναδοκίμασες;
  3. GreekTrooper

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Ρε παιδιά, πήγα να αλλάξω μπαταρία στο accupower μου το 1400άρι και μου είχε πει ο μπαταριάς ότι η μία από τις δύο Panasonic που είχε μέσα ότι είναι κομπλέ. Οπότε μου έδωσε μόνο μία fiamm 12v 7.2ah και η άλλη η panasonic που είχε αλλά λίγο μεγαλύτερη δηλαδή 12v 9ah. Μου είπε ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Όταν πήγα να τις βάλω, έβαλα πρώτα τον αρνητικό πόλο, μετά την γέφυρα και τέλος άφησα τον θετικό. Πάω να τον βάλω (εεε τον πόλο πάντα) και τσουπ, πετιέται μία σπίθα. Μετά πήγα τουαλέτα και δεν ξαναδοκίμασα . Ήταν φυσιολογικό;
  4. GreekTrooper

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Το έχω αυτό με το ξεθάψιμο Θα το ψάξω όπως μου είπες, απλά σκεφτόμουν ότι ίσως μία μεγαλύτερη μπαταρία θα μου δώσει ένα συν στη διάρκεια...
  5. GreekTrooper

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Εγώ έχω ένα accupower και μετά από 5-6 χρόνια, όταν είναι εκτός ρεύματος δεν ανάβει. Θέλει μάλλον μπαταρία και σκέφτομαι για μπαταρία αυτοκινήτου banner. Ο ανεμιστήρας του δουλεύει μόνο όσο είναι εκτός ρεύματος, λέτε να έχω θέμα με υπερθερμάνσεις; 1400άρι είναι..
  6. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ο αδερφός μου σήμερα, πήγε να πάρει ένα ανεμιστηράκι για το κουτί του γιατί το παλιό κάηκε και όταν γύρισε δεν δούλευε ούτε το άλλο που είχε μέσα στο κουτί:crazy_pilot:
  7. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ότι και να ναι όμορφη είναι
  8. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Επειδή όμως ούτε στα πμ απαντάνε οι "mods" μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς πως σβήνεσαι από το φόρουμ αυτό;
  9. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ποιος μίλησε για αργοπορία; Τεσπα, τι να πω...
  10. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Πόσο οφ είναι ρε παιδιά αυτό που έγραψα; Πείτε ότι θέλετε δεν λέγεται το τόπικ; Γιατί πρέπει να πάρω κόκκινη κάρτα;
  11. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Καλησπέρα! Έχουμε μήπως σαν φόρουμ εκπτωτικούς κωδικούς σε καταστήματα; Αν ναι, σας είναι εύκολο να μου πείτε σε ποια; Ευχαριστώ..
  12. Πως είμαστε; Για δείτε λίγο τι σκεφτηκα. Μπορούμε, αντί να χρησιμοποιούμε τον χώρο της υπογραφής για να περιγράψουμε το σύστημα μας, να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός χώρος όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε από εμάς να δει το σύστημα του άλλου; Θα είναι οργανωμένο. Π.χ. cpu: Intel q9400 stock clock:..... o.c.: ...... . Εκεί αριστερά που έχει κάτω από το avatar τα στοιχεία μας, ας έχει και μία επιλογή "σύστημα" και μία άλλη "σύστημα 2", για όσους έχουν παραπάνω από έναν υπολογιστή και να είναι κάτι σαν κουμπί που όταν το πατάς, θα ανοίγει κάτι σαν παράθυρο όπως όταν πατάς πάνω σε εικόνες για να κάνεις μεγένθυση, όπου θα φαίνεται το σύστημα του χρήστη αναλυτικά. Δεν πρέπει να είναι δύσκολο κάτι τέτοιο ε; Πείτε μου όμως πρώτα εάν συμφωνείτε.
  13. GreekTrooper

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Εγώ φτιαρίζω σκατά με τους σκύλους μου αναγκαστικά αλλά δεν είμαι καπνιστής
  14. GreekTrooper

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Ο admin φταίει. Site είναι αυτό;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.