Jump to content

Τροχαίο και ανταλλακτικά μηχανής...

venom7

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βασικά ήμουν κάτοχος μιας μηχανής μέχρι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα ενός gilera dna 125cc φτιαγμένο σε 200cc (κυλινδρομπίστονο,εξάτμιση,ροική εξέλιξη,μπίλιες ιμάντα,ελατήριο mallosi,και άλλα).

Το καλοκαίρι όμως είχα ένα τροχαίο(πετάχτηκε ένας από stop) με αποτέλεσμα να μου κάνει ζημιά στη μηχανή με αξία ζημιάς μεγαλύτερη από την αξία που κοστολόγησε η ασφάλεια τη μηχανή.Η ζημιά που μου έκανε δεν ήταν μηχανική αλλά σε πλαστικά,μπουκάλες,ψυγείο και κανα δυο ακόμα πράγματα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα απλά να μου δώσουν τα χρήματα της αξίας της μηχανής και όχι την επισκευή της.

Πριν τη δώσω όμως πήρα από πάνω της ότι μπορούσα και είχα βάλει όπως κυλινδρομπίστονο,καρμπιρατέρ,βαριατόρ,ράουλα,εξάτμιση,μετάδοση και διάφορα ακόμη.

Σκέφτηκα να τα πάρω για να τα δώσω για ανταλλακτικά.

Οπότε θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να τα δώσω και πως.Δλδ μπορώ να βάλω κάπου αγγελία και αν ναι,τότε που και ποια η διαδικασία?

Σας ευχαριστώ!

Αυτά είναι πολύ γενικά και δεν έχω τον τόσο χρόνο για να κάθομαι να διαβάζω τα τόόόσα για να μάθω!!!Για αυτό και άνοιξα το thread για να μου πείτε όσοι ξέρετε με δυο κουβέντες το που και το πως!

Το ξέρω ότι το google είναι ο φίλος μας αλλά έτσι δε θα είχαν νόημα τα φόρουμ!!!Επειδή χρειάζομαι :help1: άνοιξα το thread αλλιώς απλά θα googlαρα!

Υ.Γ. Γιατί να αλλάξω τον τίτλο και σε τι???:hm:

Αυτά είναι πολύ γενικά και δεν έχω τον τόσο χρόνο για να κάθομαι να διαβάζω τα τόόόσα για να μάθω!!!Για αυτό και άνοιξα το thread για να μου πείτε όσοι ξέρετε με δυο κουβέντες το που και το πως!

Το ξέρω ότι το google είναι ο φίλος μας αλλά έτσι δε θα είχαν νόημα τα φόρουμ!!!Επειδή χρειάζομαι :help1: άνοιξα το thread αλλιώς απλά θα googlαρα!

Υ.Γ. Γιατί να αλλάξω τον τίτλο και σε τι???:hm:

Πες τα Χρυσοστομε.Ακου εκει να τολμησει να σου απαντησει στο ποστ χωρις να σου δινει και διευθυνση/κινητο 3/ΤΚ/ΑΦΜ υποψηφιων αγοραστων...Χαθηκαν πια οι τροποι στο ιντερνετε...

Οπως σου ειπαν car.gr. Επισης γραψου σε κανενα φορουμ με μηχανακια και βαλε αγγελια εκει. Ακομα και στο ινσομνια βαλε.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πες τα Χρυσοστομε.Ακου εκει να τολμησει να σου απαντησει στο ποστ χωρις να σου δινει και διευθυνση/κινητο 3/ΤΚ/ΑΦΜ υποψηφιων αγοραστων...Χαθηκαν πια οι τροποι στο ιντερνετε...

Ωραίος ρε!!!Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα να μην πετάγεσαι μαν!!!Τι κατάφερες με αυτό τώρα και με το να γίνεσαι εριστικός???

Αν δεν ήσουν mod...Τρολλ???Τι να πω...Keep up the good work helping!Thanks.

edit

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν.Θα το ψάξω και λίγο όταν βρω χρόνο και άμα χρειαστώ πάλι κάτι θα σας ρωτήσω.

[MENTION=9875]venom7[/MENTION]

τα how to στα εδωσα, γιατι για να γινεις πωλητης στο ebay, ειναι με απλο, αλλα θελει αρκετη προσοχη

Δεν ειναι οπως οταν απλα πας και αγοραζεις κατι που το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενας λογαριασμος στο paypal

Θελει λιγο διαβασμα, γιατι πρεπει να υπολογισεις πολλους παραγοντες, οπως τι ποσοστα κραταει το ebay,τα μεταφορικα

Δεν ειναι δηλαδη σαν μια απλη αγγελια σε ενα φορουμ ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.