Jump to content

magicman

Premium Members
  • Posts

    5.079
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by magicman

  1. Καλησπερα, έχω δει αυτο Lenovo ThinkPad E15 G2 20T8000MGE R5-4500U 8GB/256GB 15"FHD W10P - Laptops / Notebooks - computeruniverse | computeruniverse WWW.COMPUTERUNIVERSE.NET Buy Lenovo ThinkPad E15 G2 20T8000MGE R5-4500U 8GB/256GB 15"FHD W10P online at computeruniverse. Order Laptops / Notebooks now at incredibly low price! computeruniverse - best choice, best service. που ειναι 150 ευρώ κατώ απο την τιμη στην ελλαδα, ξερει κανεις αν η εγγυηση ομως θα ισχυει κανονικα εδω?
  2. magicman

    osb βερνίκι

    ποιο βερνικι περασες θυμασαι?
  3. magicman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ευχαριστω για την απαντηση. το περιμενα. δεν εχω εμπειρια και πριν κανω οτιδηποτε παντα ρωταω.
  4. magicman

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Parkside® Δισκοπρίονο PHKS 1350 C2 - Lidl Hellas - www.lidl-hellas.gr WWW.LIDL-HELLAS.GR Parkside® Δισκοπρίονο PHKS 1350 C2 - Μεταβλητός έλεγχος Αυτο αλλαζοντας το δισκο θα μπορουσε να κοψει πχ κοιλοδοκο?
  5. Καλημέρα, εχει περάσει κανείς σε osb βερνίκι? κάποια πρόταση? το youtube είδα οτι το περνανε με πινελο και γίνεται σκληρό.
  6. magicman

    pad για παγκο εργασιας

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βρεθηκε αντιστατικό και για τον πάγκο που απλα θέλω να μην γρατζουνηθεί το ξύλο νομιζω αυτο ειναι οκ https://www.stereotiki.gr/store4/sel-plastika-dapeda-me-riges-02.095.000.html?skr_prm=WyIyOTE1MTU0NC0xMTUwLTQ3NDUtOWU0Ny05NTM1YjUzMWYyZmMiLDE1ODk5NzA5OTEzODMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
  7. Καλησπερα, ψάχνω υλικο να καλυφθουν παγκοι εργασιας στους οποίους γίνονται επισκευες λαπτοπ και κινητων τηλεφώνων. Αρα ψάχνω κάτι μαλακό και να γίνεται να είναι με το μέτρο. Μέχρι στιγμής έχουμε μεγάλα mousepad αλλα το θέμα ειναι οτι βρωμίζονται έυκολα.
  8. εχει κανει κανεις αγορα απο το συγκεκριμενο κατάστημα? ειναι οκ?
  9. magicman

    lianli Lancool II

    Βλέπω οτι έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, εδω και 3 μήνες. Ελλάδα δεν μπορώ να το βρώ πουθένα. Το έχει εντοπίσει καποιος σε κανένα κατάστημα?
  10. magicman

    Οι αγορές μας..!!

    το θεμα ειναι το 80αρι να γλιτώναμε.. Για επαγγελατική λύση, είναι αναποφευκτο δυστυχώς. Εχω βάλει 2 σε επαγγεματικούς χώρους. Πολύ σταθερά AP.
  11. magicman

    Οι αγορές μας..!!

    Καλή επιλογή, το μόνο αρνητικό που έχουν είναι οτι πρέπει να τρέχει ο controller σε pc, για να έχεις ρυθμίσεις...
  12. magicman

    νέο σύστημα, επιλογή μητρικής

    αν και δεν έχω απαντήσει. Τελικά παραγγειλα την Asus prime x570-pro +3600, kingston 2x8gb 3200.
  13. Δες κάποιο Nilfisk με μεταλλικη αντλία. Είχα πάρει απο το e-shop πριν 7 χρόνια ένα. Τα ποιο Χρήσιμα 75 ευρώ που έδωσα πότε. Προσοχή στο αμάξι απο μακριά και προσοχή ποια κεφαλή θα έχεις μπροστά. Πάρε και ένα τέτοιο Foam Generator Foam Cannon Foam Nozzle Car Foam Wash for Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7 Tornado Gun High Pressure Washer Car Washer|tornado gun|generator high|tornado car cleaning gun - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com θα σε σώσει στο αμαξί.
  14. magicman

    Μαυραγορίτες! Ουστ.....!

    οι καμερες του καισιδη ειναι ποιο χαλια και απο κινητο 20ετιας!
  15. magicman

    νέο σύστημα, επιλογή μητρικής

    διαβασα οτι θα βγει σύντομα ή tomahawk x570, και φαίνεται τούμπανο απο χαρακτηρστικά. εχει κανεις καμια εικόνα πότε θα κυκλοφορήσει? η ashrock στις φθηνες, εχω ακούσει απο φίλους αρκετα πρόβλήματα για αυτό το λεω.
  16. magicman

    νέο σύστημα, επιλογή μητρικής

    Η Asus TUF Gaming X570 Plus φαινεται πολυ καλη απο πλευρας usb. που χρειαζομαι, αν και τα led κτλ μου ειναι περιττα. Το αλλο είναι να πάω για την Tomahawk max, και να βγάλω με κάποιο καλώδιο εξτρα usb3.1-3.2 απο την μητρικη(υπάρχει κάτι τετοιο δοκιμασμένο?) ή περιμένω για b550, που δεν βρηκα κατί για release date στο internet...
  17. magicman

    νέο σύστημα, επιλογή μητρικής

    Συμφωνώ σε αυτά που λες. (για να με καλύψει στο μέλλον, οπως το έχω στο μυαλό μου) Θέλω να έχει αρκετές usb, προτιμώ και φυσικα να είναι 3.1 Και 3.2 κάτι που θεωρώ μελλοντικά θα χρειαστεί μιας και μεταφέρω πολλά αρχεία και μεγάλα.
  18. magicman

    νέο σύστημα, επιλογή μητρικής

    Δεν με ενδιαφέρει το overclock. επίσης για το οικονομικό, προτιμώ να δώσω κατί παραπάνω για future-proof για να είμαι οκ για την 5ετία. Αλλα να μην φύγω πάνω απο 200 για μητρική. Δεν θα ήθελα να πάω σε asrock.
  19. Καλησπέρα Θέλω να στήσω ένα καινούριο σύστημσ, απο cpu έχω καταλήξει σε 3600 Ram G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz gt 1030 msi NV MSI GeForce GT 1030 2G LP OC δισκοι, τροφοδοτικα κτλ υπάρχουν. το προβλήμα μου είναι η μητρική. MSI MPG X570 GAMING PLUS ή MSI tomahawk max ? Το σύστημα θα χρησιμοποιείται για δουλεία, γραφείου, και επεξεργασία video( απο gopro 2k) , και κάποια network simulators. Με ενδιαφέρουν οι αρκετές usb. Αξίζει να πάω σε x570 ? για τις εξτρα usb? ή να παώ σε tomahawk max με κάποια κάρτα usb εξτρα? Το μηχάνημα προορίζεται να βγάλει 5ετία... Ευχαριστώ..
  20. magicman

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    ναι. απο οτι μου ειπαν οι διαβιβασεις ειναι ξεχωριστα μεσα στο ΚΕΤΘ.
  21. magicman

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    εγω αυλωνα διαβιβασεις. 9/7
  22. magicman

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    παω πολεοδομια , να επικυρωσω ακριβες αντιγραφο απο οικοδομικη αδεια μου λεει, θα πας στο αρχειο να φερεις την πρωτοτυπη. παω βλεπω χαρτι, απο εξω, 9.30 με 13.30... η ωρα ηταν 13.00 ακριβως. παω ξανα στην αλλη, της λεω οτι δεν ειναι κανεις. μου δειχνει ενα υπηρεσιακο σημειωμα, οτι μολις το εφερε και λειπει... αυριο ξανα παλι...
  23. εδω σε εμας οι περισσοτεροι το γυρισαν σε pellet, ξυλο, αεριο.. και αυτοι που εχουν πετρελαιο, ή το καινε πολυ λιγο, ή εχουν και αλλο ειδος θερμανσης και τα συνδοιαζουν!
  24. The AE86 with 48 Original Kms Only | 86 Cult καινουριο με 48 xlm, το εβαλε στο γκαραζ, και το εβγαλε μετα απο 25 χρονια!
  25. δεν νομιζω οτι φταει το φυλο.. σε οποιον ασχετο, εννοω καποιον που δεν εχει ξανακαβαλησει δικυκλο, μπορει να τρομαξει, και εκεινη την στιγμη, τι ποδια, τι γκαζι.. ουτε θα καταλαβει τιποτα. τοπ σχολιο απο κατω ''Τουλαχιστον την εριξε την γκομενα''
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.