Jump to content

Βάψημο ανεμηστήρων

darkfighter

Recommended Posts

Βασικά ο τίτλος τα λέει όλα. Ξέρω να ξεμοντάρω ένα ανεμιστήρι, αλλά δεν ξέρω τι διαδικασία χρειάζεται για να βαφτεί. Έχω ξαναβάψει πλαστικό (ένα χειριστήριο του Xbox 360) με ένα cosmolac (νομίζω) μαύρο χωρίς primer και τρίψημο και μπορώ να πω πως με τα 2 χέρια που το πέρασα αντέχει αρκετά σε καθημερινή χρήση και τριβή. Θα είναι αρκετό κάτι τέτοιο και στα φουρφούρια?

Και κάτι ακόμα, υπάρχει πουθενά uv άσπρο χρώμα σε spray? Προσοχή! Δεν θέλω φωσφοριζέ αλλά uv για λάμπες black light. Και αν ξέρει κάποιος, οπτικά το uv άσπρο με το απλό άσπρο κάτω από uv έχουν διαφορά?

Αν ειναι γυαλιστερη η επιφανεια το τριβεις ελαφρα να γινει ματ, αν ειναι ματ εισαι οκ.. Καλο ειναι να το περασεις πρωτα με ενα primer αλλα να σου πω την αληθεια κι εγω με δυο χερια χωρις primer ημουν οκ.. Σε καθε περιπτωση πρεπει να καλυψεις καλα, αξονες, μαγνητες κτλ..

υπαρχει περιπτωση να μην κατσει παντου στην ιδια ποσοτητα η μπογια,και μετα οταν δουλευει να μην υπαρχει ισορροπια στις φτερωτες και ειτε να βουηζει ειτε να κουνιεται.

υπαρχει περιπτωση να μην κατσει παντου στην ιδια ποσοτητα η μπογια,και μετα οταν δουλευει να μην υπαρχει ισορροπια στις φτερωτες και ειτε να βουηζει ειτε να κουνιεται.

και τι προτείνεται σε αυτή την περίπτωση??? Σχετικά με τα uv?

ειχα δοκιμaσει και εγω να βαψω εναν ανεμηστηρα και τελικα το μετανιωσα οταν ειδα το αποτελεσμα,οποτε το ξεβαψα και το ξαναεβαψα με κατι μαρκαδορους για γκραφιτι απο ενα φιλο μου.οσον αφορα στο uv ,αυτο δεν ειναι που η επιφανεια εχει μια ειδικη επιστρωση και φωσφοριζει οταν πεσει πανω της υπεριωδης ακτινομολια?κυκλοφορουν ανεμηστηρες που ειναι κατασκευασμενοι ειδικα για τετοιες περιπτωσεις(ειχε παρει το ματι μου στο eworld κατι τετοιους).οποτε πηγαινε παρε κανα 2 και αγορασε και μια λαμπα και πιστευω θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα.

προσπαθησε αν υπαρχει η δυνατοτητα η μπογια να απλωθει σε μορφη σπρευ,διαφορετικα βαψτο οσο καλυτερα μπορεις κανονικα και δες τα αποτελεσματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.