Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Πρόσφατα πήρα έναν εξωτερικό σκληρό.

Βάζοντας τον αναγνώρισε κατευθείαν και λειτούργησε σαν NTFS., κατευθείαν του έβαλα τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω backup για να κάνω format τον άλλο σκληρό δίσκο τον εσωτερικό (ο οποίος μου λέει ότι είναι λίγα τα ψωμια του γιατί πότε δεν bootαρει και μου πετάει στπ bios hard disk error press f1) .

Όλα καλώς...ώσπου μετά το φορμάτ, ενώ τ αρχεία υπάρχουν και πιάνουν χώρο στον εξωτερικό δεν εμφανίζονται.

Έβαλα το Acronis*Disk*Director*και βλέπω File system-> Not formatted ενώ απο τον υπολογιστή μου τα windows μου δείχνουν ότι είναι NTFS.

Προσπάθησα να κάνω ανάκτηση δεδομένων αλλά πάλι εκεί δεν μου εμφανίζει τον δίσκο :/

Υπάρχει τρόπος να πάρω τ αρχεια για να μπορέσω να τον κάνω φορμάτ ? :wall:

δοκίμασε από ubuntu live cd. και αν τον κάνεις φορμάτ, κάνε το απο κει μέσα με το gparted

με ubuntu έβγαλα άκρη 1000 ευχαριστώ φίλε. 1η φορά το δοκίμασα και ενθουσιάστηκα, εκτώς τουτου μ έβγαλε απο το πρόβλημα που με 10 άλλα προγράμματα προσπαθούσα να βρώ λύση.

καμία ιδέα για τον εσωτερικό δίσκο; περιγραφικά όποτε θέλει δουλεύει κ όποτε θέλει όχι...

στο τεστ της WD πάντως δεν εμφάνισε κάτι.

Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν δεν δουλεύει, κάνει εναν παράξενο θόρυβο σαν να θέλει να πάρει μπρος και να σταματάει και ξανα το ίδιο... :/

Για τον εσωτερικό έλενξε τις καλωδιώσεις αν κάνουν καλή επαφή ή δοκίμασε άλλες ειδικότερα του ρεύματος. Από τον ήχο που λες οτι κάνει, θα είχα αρχίσει ήδη τα κύριε ελέησον.

Για τον εσωτερικό έλενξε τις καλωδιώσεις αν κάνουν καλή επαφή ή δοκίμασε άλλες ειδικότερα του ρεύματος. Από τον ήχο που λες οτι κάνει, θα είχα αρχίσει ήδη τα κύριε ελέησον.

Ναι τα έλεγξα και τα ρεύματα κ το καλώδιο sata. :smoke: WD μετά λένε πάρε ειναι εγγύηση ... το 2007 τον πήρα o Seagate βάσταξε περισσότερο :clap: anyway ευχαριστώ για την βοήθεια σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.