Jump to content

Help!Den antexo pia ton statiko!

Stefanos6

Recommended Posts

H γείωση στην μπρίζα σου είναι όντως γείωση; Το λέω γιατί σε ένα σπίτι είχα δει 40v στη γείωση...

Καλός ήρθες στο εργαστήριο :flower:

Ελληνικά σε παρακαλώ, τα Greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum.

εκτός από την γείωση της μπρίζας κοίτα αν πίσω το mobo σου γειώνει με κανένα spacer.

επισης δεν αν εχεις γειωση στην συγκεκριμενη μπριζα εχω δει σπιτια/γραφεια που δεν ειχαν ολες οι μπριζες γειωση π.χ. σε καποιο δωματιο ας πουμε. στο σαλονι ειχε αλλα οχι στα υπνοδωματια και το εμαθαν μολις πηγαν να βαλουν aircondition

Συγνωμη για τα greeklish απλα ξεχαστηκα.Τι ενοειτε να εχει η μπριζα γειωση;Παντως το κουτι το εχω πανω στο γραφειο.:o

υπήρχε απο πάντα ο στατικός?

μήπως βραχυκυκλώνει κάπου η μητρική σα στηρίγματα της?

το έχεις λύσει δέσει μόνος σου?

Αρχική απάντηση από Stefanos6

Συγνωμη για τα greeklish απλα ξεχαστηκα.Τι ενοειτε να εχει η μπριζα γειωση;Παντως το κουτι το εχω πανω στο γραφειο.:o

Γείωση είναι τα 2 συρματάκια πάνω και κάτω στις σούκο μπρίζες και η τρίτη τρύπα στις απλές.

• 2 weeks later...

Παρε το καλωδιο του ρευματος και βγαλε το 30 συρμα που ειναι η γειωση και ακουμπα το στο καλοριφερ.(Σε σημειο χωρις βαφη)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.