Jump to content



Φορητό cd/mp3 player


RootX

Recommended Posts

Επειδή οι μέρες διακοπών στο ερημονήσι πλησιάζουν, έχει πάρει το μάτι σας κανένα φθηνό στερεοφωνικό ραδιοκασ/νο/cd που να παίζει και mp3?

Δεν ψάχνω για τίποτε ακριβό, καμιά 80αριά € max....

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

εχω ενα sony nf400s κατι τετοιο τεσπα και ειναι κορυφαιο κατα τη γνωμη μου παντα, πλεονεκτηματα: αριστο ραδιοφωνο και το σιντι δεν σταματαει ποτε να παιζιε ακομα και κωλοτουμπες να κανω. ηοι μπαταριες κρατανε τουλαχ μια εβδομαδα (αλκαλικες)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από paschalia

Εχμ..μια ιδεα απλα :).

Σε καποιο supermarket τυπου καρφουρ -μαρινοπουλος κλπ κλπ ..δεν υπαρχει κατι αναλογο?

Aυτό ρωτάω, αν έχει πετύχει κανένας κάτι, ώστε να μην πάρω σβάρνα τα σουπερμάρκετ και ρωτάω τον χασάπη για mp3όφωνο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα, αλλά δεν πήρα ακόμα.... κωτσόβολο... ένα schaub lorenz με 85 τελική αν θυμάμαι καλά, και ένα sony με 115 περίπου... περισσότερες λεπτομέρειες το σάββατο που θα πάρω το ένα από τα 2.

Link to comment
Share on other sites

rootx πηγαινε στο πιο κοντινο praktiker,εχει απειρα τετοια που θες και μαλιστα ενα με 45ε νομιζω!θα βρεις stadar εκει :)

διορθωση: δεν προσεξα το να παιζει Mp3 αυτο που λεω εγω δεν νομιζω να παιζει...γιατι 45ε εχει..αλλα εχει πανω απο 20 διαφορετικα μοντελα σε τετοιο στιλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.