Jump to content



Laptop Plugged in, not charging


Artist_

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Σε ένα Dell Inspiron 1545 2 διετιας είχε θέμα με το τροφοδοτικό (το βύσμα) όπου έγινε τροποποίηση και συνεχίζει την καλή λειτουργία του αλλά ... δεν φορτίζει η μαμά μπαταρία 0 %.

έγινε αγορά από ebay μιας καινούργιας ιμιτασιόν. Είναι λειτουργική αλλά βγάζει το μήνυμα Plugged in, not charging.

Έφαγα μερικές ώρες διαβάζοντας στο νετ για λύση όπου και έπιασε αλλά μόνο μία φορά και διαβάζοντας προσεκτικότερα το κόλπο αυτό δεν πιάνει σε Dell laptops. Αν είναι δυνατόν.

Αν έχει κανείς κάποια πρόταση να την ακούσω, αλλιώς θα γίνει επιστροφή της μπαταρίας και θα μένει το laptop μόνιμα συνδεμένο στο ρεύμα.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=320]Artist_[/MENTION]

"είχε θέμα με το τροφοδοτικό (το βύσμα) όπου έγινε τροποποίηση"

καλημερα.γινε ρε συ λιγο ποιο συγκεκριμενος η αμα μπορεις ανεβασε καμια foto.Παει καπου το μυαλο μου αλλα θελω να επαληθευτω πρωτα :)

Link to comment
Share on other sites

Είχε κοπεί το καλώδιο στο σημείο πριν το βύσμα που κουμπώνει στο λαπτοπ.

Με χειρουργική εκτέλεση (2 ρεύματα +1 γείωση) το έφτιαξα, τροφοδοτείτε κανονικά και δουλεύει το λαπτοπ με ρεύμα αλλά η μαμά μπαταρία είναι 0% και δεν φορτίζει. Έγινε αγορά από ebay μιας καινούργιας αλλά όχι μαμά. Η μπαταρία είναι προ φορτισμένη και δουλεύει σκέτη, χωρίς την εξωτερική τροφοδοσία.

Ποιο πάνω λέω ότι κατάφερα μία φορά μόνο να την κάνω να φορτίσει με το τροφοδοτικό και την ιμιτασιόν μπαταρία αλλά μετά το restart έκανε πάλι τα ίδια.Το ίδιο έχει αναφερθεί και σε ξένα site μόνο για dell λαπτοπ, σε άλλες μάρκες δουλεύει κανονικά.

Μέσα απο το bios έχει έλεγχο της μπαταρίας και του τροφοδοτικού όπου βλέπω ότι πρέπει να φταίει το τροφοδοτικό. 3 έχω συνδέσει και κάνουν τα ίδια.

img0105zu.th.jpg

Το ενα τροφοδοτικό που δοκίμασα δεν έχει γίνει καμία μετατροπή, έχει τα ίδια ρεύματα αλλά όχι part number. και τα 3 είναι dell.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.