Jump to content



NOKIA GAMES 7610 6600 SOS


ICE1416003169

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

κατεωασε το mirc και κανε τα εξης:

Στη γραμμή εντολών γράφετε: /server efnet.demon.co.uk και πατάτε ENTER.

Μετά από λίγο γράφετε: /join #mediaplace και πατάτε ENTER.

Μέσα στο κανάλι γράφετε: @find [εφαρμογή που θέλετε να βρείτε] πχ. @find fscaller.

Θα σας μιλήσουν prive όσοι fservers έχουν την εφαρμογή που θέλετε. Θα σας δώσουν οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε από τον καθέναν. Γενικά, θα σας δώσουν ένα trigger που θα έχει τη μορφή /ctcp trigger. Το γράφετε στο κανάλι και θα σας ανοίξει ένα DCC Chat από τον fserver. Πατάτε accept και κατόπιν χρησιμοποιώντας τις εντολές dir, cd, get ζητάμε να μας στείλει το αρχείο που θέλουμε, ως εξής:

Το αρχείο που θέλουμε υπάρχει σε κάποιον φάκελο. Αρχικά κάνουμε dir για να δούμε τη δομή των φακέλων. Επιλέγουμε το φάκελο που υπάρχει το αρχείο μας και γράφουμε cd [φάκελος] για να μπούμε μέσα του. Ξανακάνουμε dir και εάν δούμε το αρχείο που μας ενδιαφέρει μπορούμε να το κατεβάσουμε άμεσα με την εντολή get [αρχείο.επέκταση], διαφορετικά πρέπει να ξαναμπούμε σε κάποιον υποφάκελο. Η πλήρης διαδρομή του αρχείου που μας ενδιαφέρει υπάρχει στο prive που μας άνοιξε ο fserver στην αρχή!

αν κατι δεν καταλαβες στειλε μου u2u

πριν μιλησατε για απειρα!εδω υπαρχουν απειρα με εκθετη ν :upside:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.