Jump to content



HDDs 750GB Kill.... Όποιος ΠΡΟΛΑΒΕΙ !!!


apotsi

Recommended Posts

Πωλούνται 2 τεμάχια από τους WDC WD7500AACS 750GB Green. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν για storage στο HTPC. Πρακτικά κάθονται. Δεν έχει κανένας Bad Sector, αλλά δεν έχουν εγγύηση. Βάση WDC έχουν δύο χρόνια μόνο.

Πωλούνται και οι δύο μαζί, γιατί θέλω να πάρω έναν ssd. Εκτός και αν θέλει κάποιος έναν και βρεθεί κι άλλος στο καπάκι να θέλει και τον άλλο.

Τιμή πακέτου 130€.

Με έξτρα 20€ θα δοθεί μαζί και ένα κουτί εξωτερικό USB2 που παίρνει δύο σκληρούς δίσκους. Δεν θα δοθεί χώρια το κουτί.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω είναι απλός ο λόγος της επίθεσης. Οι σκληροί αγοράστηκαν από εσένα τουλάχιστον 2 χρόνια πριν και αμφιβάλλω εάν κόστιζαν τότε 80 ευρώ/τμχ. Οπότε είναι λογική η αντίδραση κάποιου που σκέφτεται ότι ουσιαστικά τους πουλάς όσο τους αγόρασες και μάλιστα χωρίς να υπάρχει πλέον εγγύηση. Σκέψου επίσης ότι ο οποιοσδήποτε θα πουλούσε 15 ευρώ φθηνότερα ακόμα και ολοκαίνουργιο σκληρό δίσκο. Εντάξει, ο καθένας είναι ελεύθερος να πουλάει όσο θέλει αλλά το πράγμα με τους σκληρούς έχει παραγίνει...

Link to comment
Share on other sites

Ορθή η λογική σου και το επιχείρημά σου. Πολύ πιό ωραίος όμως και ο τρόπος, από το να με αποκαλεί κάποιος μαυραγορίτη. Κάποιος που δεν με ξέρει κιόλας.

Ωραία λοιπόν. 120€ οι δίσκοι μαζί με το κουτί που αναφέρω στο πρώτο post.

Και πάλι ενοχλεί το μέγεθος της γραμματοσειράς, Trexx ?

Link to comment
Share on other sites

Πάμε άλλη μια φορά, με αγάπη και προδέρμ:

1. Το ότι η τιμή του πωλητή είναι ασύμφορη, ΔΕΝ είναι παρανομία. ΝΑΙ είναι πιο φτηνοί από το να τους έπαιρνες καινούριους, ΑΛΛΑ μπορείς να πάρεις καινούριους μεγαλύτερους σκληρούς με τα ίδια λεφτά και γενικότερα καλύτερο Gb/€.

2. Το παραπάνω μπορείτε να το διευκρινήσετε με ένα σοβαρό κι ευγενικό μήνυμα και όχι με την αγανάκτηση που νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε όπως εσείς γουστάρετε. Από κει και πέρα είναι ευθύνη και δικαίωμα του πωλητή να αναπροσαρμόσει την τιμή (έτσι ώστε να αποκτά λογική το να τους αγοράσει κάποιος) ή να τους κρατήσει στο ράφι για πάντα.

Μη με κάνετε να ξαναγυρίσω στο άλλο τροπάρι, που άμα δεν ενδιαφέρεσαι για την αγορά απαγορεύεται να ποστάρεις στην αγγελία του άλλου. Από δω και στο εξής, όποιος trollάρει ή βρίζει σε αγγελία άλλου και δίκιο να έχει θα την βρει πολύ άσχημα. Γιατί θεωρώ αδιανόητο το να κάτσεις να γράψεις ένα κατεβατό προσβολές και από την άλλη να μου πεις ότι δεν είχα χρόνο να κάνω "Αναφορά στον Διαχειριστή".

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.