Jump to content

Help Ποιος εχει αγορασει απο pcmemory upgrate

george1551

Recommended Posts

Ποιος ξερει να μου πει με ποια courier στελνει στην Ελλαδα το pcmemoryupgrate αυτην την εποχη γιατι εχω παραγγηλει μνημες και ενω τις εχουν στηλει απο το Σαββατο δεν τις εχω στα χερια μου ακομα και θελω να μαθω που βρισκοντε και αν τελικα θα ερθουν στα χερια μου η χαθηκαν

ευχαρηστω Γιώργος Χανιά Κρητης

κανονικα με τα ελτα....

αλλα νομιζω οταν κανεις την παραγγελεια σε ρωταει

ποια υπηρεσια θα χρησιμοποιησει στην μεταφορα...

Οι ανθρωποι ειναι εγγυηση, τωρα αν εχουν κανει μλκ τα ελτα....δε ξερω

συνηθως κανει 7 μερες να ερ8ει.....

Ολα όσα έχω αγοράσει απ'έξω έρχονται με τα πολύ γρήγορα ΕΛΤΑ....

Μην ανυσηχείς θα σου σπάσουν τα νεύρα στο περίμενε αλλά θα έρθουν τελικά....

Ειχα παραγγηλει πρι απο ενα χρονο και εκαναν 3 μερες απο ιρλανδια Χανια Κρητης και τωρα ειναι 6 μερες και δεν εχουν ερθει ακομα και αν θυμαμε ειχαν ερθει με το πορτα πορτα και οχι με κανονικο ταχυδρομειο γιατι τωρα αρχιζουν να με ζωνουν φιδια ευχαριστω παντως και αν απο βδομαδα δεν τις εχω θα αρχισω να ψαχνω

Καλυτερα παει το ποδι ειμαι χωρις πατεριτσες τωρα αλλα μαλον δεν γλυτονω το μαχαιρι για να μου βαλουν μοσχευμα γιατι δεν κολαει γμτ . τον αλο μηνα θα ξερω τι γινετε που θα βγαλω ακτινογραφια παλι.

Με το εργοδοτη ειμαι στα δικαστιρια ακομα αλλα ο μ@λ@κς ο δικηγορος μου εμαθα οτι πηγε και ζητησε μιζα για να παει να πνιξει την δικη και τα πηρα στο κρανιο...

μην ρωτας πως το εμαθα αλλα ειναι σιγουρο αυτο

Εγω ακομα αναρωτικη εχω αλλα προεχει το ποδι τι αλλο να κανω

αυτα τα λιγα

Τωρα ψαχνωμε με Video Editing και ολη μερα κατεβαζω με τον γαΐδαρο

ρεεε μας εφτιαξες την μερα με αυτα που μας ειπες....

σταματα να ασχολεισαι με τις μνημες και το παν-αργο ηλεκτρονικο μουλαρι. Αρπα την πατεριτσα και αρχισε να ανοιγεις κεφαλια.....

σοβαρα τωρα ελεγες για τα παραπανω??

πω πακετοοοοο

:OT: sorry :OT:

Τα ΕΛΤΑ όλο τον χρόνο είναι πολύ γρήγορα στις αποστολές τους... Ε, ντοπή μας, ας τους αφήσουμε το καλοκαίρι να καθυστερίσουνε λίγο :tw:

Εγώ μέχρι στιγμής από τα ΕΛΤΑ έχω χάσει, μια FX5600, ένα set μελάνια Epson C60, ένα βιβλίο για PHP από Αμερική (πληρωμένο δυστηχώς με κάρτα) και μια μητρική Gigabyte.....

Κατά τα άλλα τις μνήμες μου, από το pcmemory up, τις παρήγγειλα στου πατέρα μου την διεύθυνση στο Διδυμότειχο και σε 6 μέρες τις παρέλαβε.....

Αυτά... Σου εύχομαι καλύ λευτεριά....

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 10:07]

ρεεε μας εφτιαξες την μερα με αυτα που μας ειπες....

σταματα να ασχολεισαι με τις μνημες και το παν-αργο ηλεκτρονικο μουλαρι. Αρπα την πατεριτσα και αρχισε να ανοιγεις κεφαλια.....

σοβαρα τωρα ελεγες για τα παραπανω??

πω πακετοοοοο

:OT: sorry :OT:

Φυσικα και σοβαρα τα λεω αλλα τι να κανω να τον σκοτωσω απλα πηγα σε αλλο δικηγορο

με τους μ@λ@κς που εμπλεξα και ακομα δεν εχω αρχισει καλα καλα πρεπει να δω τι θα κανω με την ασφλεια αυτου που με τρακαρε μια και δεν εφτεγα εγω στα καλα καθουμενα να μηνω χωρις δουλεια και με προβλημα στο ποδι.

αστα δεν θελω να τα σκευτωμε

Kαι εγω ειχα παρει απο το pc-memory κατι OCZ pc4000. Τις παρηγειλα Παρασκευη και τις ειχα τη Τριτη. Ενα φιλος μου ομως τις περιμενε κανα 10ημερο. Εχουν φυγει απο Ιρλανδια?

Οταν φυγει η παραγγελια σου στελνουν μειλ κ καπου σου λεει.............The tracking number for the consignment is χχχχχχχχχχχχχχχχ. You can track the order on www.letterpost.ie or by clicking HERE!Βαλε τον κωδικο εκει κ δες που βρισκονται!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 12:09]

Οταν φυγει η παραγγελια σου στελνουν μειλ κ καπου σου λεει.............The tracking number for the consignment is χχχχχχχχχχχχχχχχ. You can track the order on www.letterpost.ie or by clicking HERE!Βαλε τον κωδικο εκει κ δες που βρισκονται!

μα το λεει οτι μπορεις να δεις μονο για Ιρλανδια που ειναι και οχι για την αλλη ευρωπη δηλαδη δεν συνεργαζετε με τα Ελ.τα τα δικα μας

μακαρι να μπορουσαμε να δουμε που ειναι θα ειμαστε μια χαρα αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα γμτ την τυχη μου και τα RMA σημερα μου ηθε ενα ρμα απο e-shop μια μητρικη και 2 σκληροι δισκοι και εχω το ιδιο προβλημα με αυτο που τους τα εστηλα θα τρελαθω γμτ την τυχη μου και την msi και την wastern digital με τους Raptor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.