Jump to content



Πρόβλημα με format


Recommended Posts

Posted

Προσπαθώ να κάνω format και στο σημείο που λέει ''πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο''...πατάω πλήκτρα αλλά τίποτα...είναι νεκρό το πληκτρολόγιο..μήπως ξέρετε τι φταίει?

Ευχαριστώ

Posted

Ξέρουμε, αλλά δε σου λέμε γιατί πας και τα λες.

Πέραν της πλάκας, να μας έδινες μερικές πληροφορίες ακόμα; Σε τι μηχάνημα, πως κάνεις format, τι λειτουργικό χρησιμοποιείς, τι δίσκους έχει.

:)

Posted

Και τί πληκτρολόγιο είναι, γιατί τα usb πληκτρολόγια σε παλιές μητρικές δεν δουλεύουν. Χρειάζεσαι PS/2 πληκτρολόγιο εάν ισχύει αυτή η περίπτωση.

Posted

Μητρική GA-ep31-ds3l rev 1.0 σκληρός δίσκος WDC WD2500YS-01SHB1 ...format από windows 7 σε windows 7(με cd)...

Πληκτρολόγιο usb είναι..αλλά δουλεύει κανονικά...πχ για να πατήσω del για να μπω στις ρυθμίσεις των Bios μπαίνει κανονικά..στο συγκεκριμένο σημείο που πρέπει να πατήσω..δεν νιώθει..όλα τα πατάω αλλά τίποτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω format..

Posted

Δηλαδή στο βγάζει στη φάση που βλέπει bootable dvd και Win7 partition και σου λέει αν θέλεις να bootάρει από το dvd να πατήσεις πλήκτρο, διαφορετικά συνεχίζει και bootάρει από το δίσκο;

Posted

Πιθανόν για κάποιο λόγο να κομπλάρει το πληκτρολόγιο. Μου το έχει κάνει κι εμένα σε άσχετες φάσεις. Δοκίμασε με κάποιο PS/2 ή βρες έναν adaptor. Παλαιότερα τα περισσότερα πληκτρολόγια έδιναν ένα στη συσκευασία τους.

Posted

Αν κανεις φορματ στο δισκο απο πριν κ μετα βαλεις το cd λογικα δεν θα σε ρωτησει, αλλα θα μπει απ ευθειας στο setup...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

  • 2 weeks later...
Posted

Το ελυσα το προβλημα με το πληκτρολογιο..ηταν μια ρυθμιση στα BIOS ...το θεμα ειναι τωρα οτι εχω μεινει χωρις pc...γιατι πηγα να κανω το format και φορτωσε κανονικα ... και εφτιαξα τα partitions και μετα στο σημειο που λεει "Επιλεξτε τ προγραμμα οδηγησης που προκειτε να εγκατασταθει" διαλεγω το cd και μου βγαζει το εξης μηνυμα "Δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης συσκευης.Βεβαιωθειτε οτι το μεσο εγκαταστασης περιεχει τα σωστα προγραμματα οδηγησης και επειτα καντε κλικ στο κουμπι Οκ"

Με το συγκεκριμενο cd εχω ξανακανει format για καλο και για κακο δοκιμασα καιμε αλλα δυο cd χωρις αποτελεσμα.

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.