Jump to content

Κινητό.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ(?)

theoamd

Recommended Posts

Posted

Ψάχνω ένα καλό android.Διαθέτω max 150€ και θα ήθελα να μου προτείνετε κι εσείς κάποιο, καθώς πέραν του HTC EXPLORER που έχω σταμπάρει εδώ και καιρό, δεν με ελκύει κάτι άλλο.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply
Posted

Αν δεν με ελκύει κάποιο από αυτά? => Αλήθεια, ποια η γνώμη σας για το HTC?

(έχω βαρεθεί το interface από nokia και sony)

Posted

Σοβαρά??? Κι εγώ ήμουν ένα βήμα πρωτού το παραγγείλω :confused:

Προσωπική εμπειρία?

Posted

Τα 'χω ψάξει γενικά όλα της Huawei, αλλά δεν ξέρω...είναι αξιόπιστη εταιρεία?

(γνωρίζω ότι ένα από αυτά φτιάχτηκε σε συνεργασία με τη google, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι)

Posted

Ψάξε σε αγγελίες για το Neo V, 150-160€ θα το βρεις σφραγισμένο και φυσικά με απόδειξη,

το δικό μου πριν απο κάτι μήνες τόσο το έδωσα... τόσο έπαιζε εκελινη την εποχή ...

Posted

Βασικά αφού θα γίνει που θα γίνει η ομορφιά...Να πούμε HTC WILDFIRE S κι είμαστε κομπλέ?

Posted
Βασικά αφού θα γίνει που θα γίνει η ομορφιά...Να πούμε HTC WILDFIRE S κι είμαστε κομπλέ?

3.7 vs 3.2 οθόνη......

Posted

Το s ωραίο αλλά μικρή οθόνη και λίγη ram και εωτερική sd. Κοινώς όριο στις εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Posted

Με πείσατε, μάλλον θα κινηθούμε για το neo-v, είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο(btw αν κανείς έχει υπόψην του κάποιο μεταχειρισμένο ας με ενημερώσει :magic: )

Posted

εχει η κοπελα μου το neo v ειναι πολυ καλο απο οσο εχω δει μεχρι στιγμης,μπορεις να το βρεις ελαχιστα μεταχειρισμενο αλλα και ολοκαινουριο σε αγγελιες στα 150-160ευρω σε γειτονικο φορουμ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.