Jump to content

nickmanak

Premium Members
  • Posts

    531
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nickmanak

  1. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    χαχα! Με τα updates που ειχε παρει (1.4), δεν εβγαινε ευκολα χωρις cheat, ειχε ψιλοστρωσει το παιχνιδι, αλλα παλι παρεμενε λιγο πατατα. Μαλλον θα παω για Λάρα με gamepad λογω πονου στον καρπό...
  2. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελειωσα Colonial marines & προσπαθω να διαλεξω μεταξυ: Tomb raider 2012 Saint Row IV The Bureau xcom Declassified Καμμιά βοήθεια;
  3. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εβαλα το μεσημερι το Aliens Colonial Marines. Ηθελε κανα 10GB updates για να στρωσει. Δεν εντυπωσιαζει, οπως εχουν γραψει παρα πολλοι, αλλα παραυτα, θα σκοτωσω την ωρα μου ευχαριστα.
  4. nickmanak

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    AMHN!
  5. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ξεκινησα πριν καμμια ώρα το Crysis 3, αλλά κατι με ξινιζει σε σχεση με το 2 που ειχα παιξει πριν λιγους μηνες και το λατρεψα. Ακομα δεν καταλαβα τι.
  6. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελειωνω Deadpool. Εχει φοβερα βυζιά και κώλους το παιχνίδι!
  7. Ζημια στις πωλησεις θα παθουν τα laptop και τα netbook παρά οι επιτραπεζιοι, κατα τη γνωμη μου. Με ενα tablet και ενα smartphone βολευεται και η θεια Μαρίκα, δεν θα παει για αγορα laptop ή desktop. Oσο υπαρχουν επιχειρησεις και γραφεια, θα υπαρχει το desktop (forever δηλ.).
  8. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ειπα να δοκιμασω το Remember me και ειναι πραγματικα ωραιο παιχνιδι αισθητικα με μια σεξυ ηρωιδα, αλλα το gameplay ειναι στημενο για 10 χρονα. Περιμενα οπλα κλπ αλλα ειναι μονο beat em up. Tα πιτσιρικια του φορουμ ας το δοκιμασουν, θα τους αρεσει.
  9. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Max Payne 3 αλλα το θεωρω μεγαλο fail σε σχεση με 1 + 2 σε πολλους τομεις και επισης οταν σταματαει συνεχεια το gameplay για να σου δειξουν video με το στορυ κλπ. (γτπ).
  10. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παλληκάρι, βάρα στο ψαχνό ότι κινείται. Δεν χρειάζεται stealth και παπαριές, απλά φροντισε παντα να εχεις sniper rifle μαζι σου. Εγω παίζω Dead Space 2
  11. nickmanak

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Superlux HD-681 Evo
  12. nickmanak

    How To: Cracking WEP

    Εσπασε τον κωδικο σου φιλε. 1ος τροπος Παρενεβη μεταξυ του πισι σου και του ρουτερ σου ασυρματα, και στη συνεχεια συνελεξε τα απαραιτητα data. Mετα περασε τα data απο λεξικό/ά χιλιαδων κωδικών ωσπου να πετυχει το σωστο. 2ος τροπος Xρησιμοποιησε ελληνικο προγραμματακι που κυκλοφορει εδω και κανα χρονο και σπαει κυριως cyta, ote σε δευτερολεπτα. Ειναι ομως ερασιτεχνικη μεθοδος, καθως δεν μπορει να φερει αποτελεσμα σε αλλες μαρκες ρουτερ, σε αλλαγμενα SSID, σε αλλαγμενα wifi passwords κλπ. Στοχευει στα ρουτερ που μπηκαν οπως ειναι κατευθειαν απο το κουτι της εταιρειας, με τις εργοστασιακες ρυθμισεις στα σπιτια/μαγαζια του καθενος. Για να βρεις ποιος ειναι ή που μενει μονος σου δεν θα μπορεσεις ευκολα, εκτος αν μπλεξεις με τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Επικεντρωσου στο να ασφαλισεις καλυτερα το δικτυο σου. Αλλαξε το SSID σου σε κατι μακρυ και περιπλοκο. Ενεργοποιησε το Mac Filtering και καταχωρησε την/τις mac adress απο ολα τα πισι σου ή/και κινητά ωστε να τα επιτρεπει να συνδεθουν. Αλλαξε τον κωδικο ή βαλε κωδικο (αν δεν ειχες) στην εισοδο του πινακα ελεγχου του ρουτερ σου. Αλλαξε τον κωδικό του wifi σε κάτι με 64 χαρακτήρες max
  13. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ξεκινησα το Star Trek 2013
  14. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Spec Ops: Τhe Line απο χτες και εχω βγαλει ηδη το μισο (μαλλον ειναι μικρό σε διαρκεια). Πολυ καλο game οσοι δεν το δοκιμασατε, σπευσατε.
  15. Εγω θα ονομαζα το αρθρο: "Το τέλος των Windows!" Κατα τη δικη μου προφητεια, η κυριαρχια των windows εχει παρει ηδη την κατηφορα και σε αυτο δεν ευθυνονται ουτε το Linux ουτε το IOS. Η εξαπλωση android, smartphone, tablets θα αλλαξει το τοπιο στο μελλον. Καποια στιγμη αυτα τα freeware λειτουργικα, θα μεταπηδησουν στα pc και στα laptop καταστρεφοντας τη microsoft. Εκει που εχασε το παιχνιδι η microsoft ειναι στο χρηματικο κομματι. Η μοδα των δωρεαν λειτουργικων και προγραμματων βαινει αυξουσα απολαμβανοντας κερδη απο διαφημισεις & αλλού, ενω η ιδια συνεχιζει την ακριβη τιμολογηση των προιοντων της.
  16. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παιζω Dishonored αυτο το διαστημα. Αν και μισω τα παιχνιδια εποχης, με σπαθια κλπ. αυτο το συμπαθησα και το συνεχιζω. Μεσα στη βδομαδα θα το τερματισω πιστευω.
  17. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    δοκιμασα λιγο το s2u αλλα με απογοητευσε ο χειρισμος. Επιασα το bf3 που ειχα στην αναμονη και παραλληλα θα αρχισω και το bac.
  18. δοκιμασε γερμανικο amazon.
  19. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελειωσα codmw3 (μεγαλη απολαυση δεν το περιμενα) και απο τριτη θα παιξω το swtfu2 γιατι το εχω χρονια στην αναμονη.
  20. nickmanak

    The Superlux HD-668B Owner's Club

    Να πω και εγω τη γνωμη μου για τα ακουστικα, ως χρηστης μουσικών προγραμματων daw. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανταγωνιστης σε αυτο το ευρος τιμων. Σιγουρα ο επαγγελματιας θα αγορασει ακουστικα απο 200 και πανω, αλλά για τον απλο ερασιτεχνη στο σπιτι, τα superlux ειναι κορυφαια. Χρησιμοποιω κυριως το Reaper και μια EMU 0202 για μιξεις πολλών καναλιών και τα superlux συμπεριφέρονται ως στουντιακά μονιτορ, αρκετα ουδέτερα δηλ. οπως απαιτει η δουλειά.
  21. Can You Get More Space Or Speed From Your SSD? : Optimizing Precious Solid-State Storage http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html http://www.adslgr.com/forum/threads/584326-SSD-tips-tweaks-trim-support-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-firmware SSD tips - tweaks & trim support - Μονάδες Αποθήκευσης - Insomnia.gr
  22. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    007 legends + Xmen Wolverine
  23. nickmanak

    Samsung 840 ssd

    PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB - - E-SHOP.GR
  24. Παρε αυτα που εγραψες + εναν SSD samsung 840 256GB και μητρικη Z77.
  25. nickmanak

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Επαιξα και το Portal 1 και μου φανηκε δυσκολοτερο απο το 2. Θα βγει και 3; Γνωριζει κανεις;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.