Jump to content



Επιλογή κάρτας γραφικών...


Recommended Posts

Posted

Γεια σας!!

Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για το pc μου. Δίνω εως 150 ευρώ.

Θα ήθελα την συμβουλή σας!

Posted

Εγώ θα έλεγα να μην πάρεις καμία απο τις δύο. Κρατήσου λίγο δώσε λίγα παραπάνω και πάρε 7850. Έχουν μεγάλη διαφορά σε αποδόσεις που δεν μπορείς να αμελήσεις.

Η 6870-6850 είναι ήδη ενός+ έτους κάρτα

Posted

Στο συστημα που εχει θα ειναι overkill μια 7850! Εαν δεν αναβαθμισει τοτε δεν αξιζει! Εχω σχεδον το ιδιο συστημα στο σαλονι αλλα με τον Ε8500 στα 4.0Ghz με μια 5770 και ειναι αρκετο για μενα και ας μη βαζω 8x AA! Αγορασα και απο Πλαισιο την 6850 που ειχε σε προσφορα και ησυχασα και απο τη φασαριοζικη 5770! Για μενα ας παρει 6850 6870 μιας και δεν ξερουμε τι τροφοδοτικο εχει αλλα με την 20" οθονη δεν ζηταει πολλα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ναι αλλά η vga θα του μείνει για αναβάθμιση αργότερα ενώ με την 6870 θα πετάξει τα λεφτά του πχ για του χρόνου.

Αν πάρει 6850 με 100€ συμφέρει αλλά με 170€ 6870 δεν συμφέρει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.