Jump to content


Αντικαταστάτης NAS με υψηλότερες ταχύτητες ή dock για να βάλω τους σκληρούς


mer

Recommended Posts

Έχω ένα νασάκι εδώ και ένα χρόνο. Με καλύπτει με τα βασικά και δεν έχω σε γενικές γραμμές παράπονο, το μόνο που μου την δίνει είναι οι χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς δηλαδή 12mbps και σε ftp 18. Έχω αγανακτήσει. Έτσι σκέφτομαι να το δώσω. Στη θέση του σκέφτομαι να πάρω ένα dock ή ένα φθηνό νασάκι μέχρι 120Ε για να βάλω τους δίσκους που θα μου μείνουνε. Από dock που κοίταξα βρήκα αυτό ,αυτό και ένα review εδώ ένα της akasa. Τα ερωτήματα που θέλω να θέσω είναι άμα γνωρίζει κάποιος τι ταχύτητες μπορώ να πετύχω σε θύρες usb 3.0 με τα δυο πρώτα ή άμα υπάρχει κάποιο αξιόλογο νασάκι με καλές ταχύτητες μέχρι 120ευρώ. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το e-sata είναι πολύ περιοριστικό για αυτό δεν κοίταξα για e-sata.

edit: Τώρα που το ξαναείδα βλέπω ότι παίζει και σε καλή τιμή e-sata και usb 2.0 αυτό. Οπότε μπαίνει και αυτό σαν πιθανή επιλογή. Το νασάκι να το ξεχάσω δηλαδή σε αυτά τα λεφτά?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.