Jump to content



Best pdf reader tablet


Τζώρτζης

Recommended Posts

Μιας και η ανάγκη για μελέτη και διάβασμα πολλών pdf είναι επισταμένη δε βολεύομαι στη καρέκλα μπροστά στην οθόνη του pc. Μετά από 1h πιάνω τον εαυτό μου να ψάχνει τρόπους ανάπαυσης και δε συγκεντρώνομαι.

Αναζητώ λοιπόν, με ποσό κοντά στα ~250€, το καλύτερο tablet για αυτή τη δουλειά, μαζί με ανάγνωση emails και κάλυψη 3G/4G. Θέλω να προσφέρει ευανάγνωστη οθόνη χωρίς να κουράζει τα μάτια, να είναι σβέλτο, χρηστικό και ματσόβολο.

Ένα μεταχειρισμένο ipad/ipad 2 νομίζω πως είναι μια καλή επιλογή αλλά επιζητώ τις γνώμες σας ιδιαίτερα αν υπήρξε παρόμοια προσωπική αναζήτηση, που καταλήξατε και αν είστε ικανοποιημένοι.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ διαβάζω πολλά pdf λόγω της σχολής. Έχω kindle fire και με την εφαρμογή ezPDF είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κουράζει η οθόνη και τα features της εφαρμογής είναι πολύ βολικά. Βέβαια δεν σου προτείνω το fire γτ δεν έχει 3g αλλά με ένα άλλο 7inch tablet πιστεύω θα είσαι οκ. Είναι και μικρό σε όγκο και βολεύει στο να το κρατάς περισσότερη ώρα. Galaxy Tab 7.0 (το καινούριο) ή το Asus το 7inch (250€ καινούριο) είναι καλές επιλογές με 3g.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.