Jump to content

Ρ4 2.0 fsb 400 για μητρική msi 865 pt8 neo/g (prescot)

satkok

Recommended Posts

προβλημα με ενα επεξεργαστη ιντελ 2.0 Ρ4 fsb 400 δε δουλευει στην msi 865 pt8 neo/g (prescot) και ο επεξεργαστης αλλα και η μητρικη δουλευουν κανονικα επισης η μητρικη δεχεται επεξεργαστες αυτης της γενιας αλλα το αποτελεσμα μαυρη οθονη.οποια βοηθεια θα ηταν πολυ χρισημη

μπαα να φανταστεις αλλαξα τα παντα μνημες δισκους καρτες γραφ. τροφοδοτικα τα παντα εκτος απο μητρικη και επεξεργαστη....εχω την υποψεια οτι οι μητρικες με 865 και 875 chipακη δεν δεχονται williamete αλλα το cpu ειναι northwood.το γραφει και το manual

fsb 400/266 kai 333 ok αλλα τπτ

sorry, βιάστηκα: όπως φαίνεται και στο link η συγκρκριμένη μητρική δεν υποστηρίζει willamete στα 400 (άλλες δεν έχουν πρόβλημα - π.χ. θυμάμαι μία gigabyte) - δεν είναι θέμα τσιπ (865/875)

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=454

το socket ειναι 478 ο επεξεργαστης northwood fsb 400 και οι μνημες που μπορει να παρει σε αυτη την κατασταση ειναι 266 και 333 και εγω τετοιες μνημες εβαλα αλλα μαυρη μαυρηλα πλακωσε μαυρη σα...:confused:

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 15:24]

Έχεις κάνει clear cmos? δοκίμασες με ένα dim μνήμης?

ναι εκανα και clear αλλα και με τη μνημη που μου λες

Αρχική απάντηση από OverFlow [Χθες, στις 15:41]

Μηπως μπορεις να μας πεις ακριβως το μοντελο της μητρικης?

Εχω την εντυπωση οτι κατι εχεις γραψει λαθος!!

ναι δικιο εχεις το μοντελο ειναι 865PE Neo2-PFISR ησχυουν αυτα που ειπα πριν απλα μπερδευτικα ειχα στο μυαλομου ενα αλλο συστημα τη στιγμη που το εγραφα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.