Jump to content



gift card attica...


anhelito

Recommended Posts

Πήγα κ στο σαιτ της τράπεζας αλλά θέλω να ρωτήσω κ στην πράξη τη συμβαίνει.

1.Συμπεριφέρεται σαν κανονική κάρτα ή έχει περιορισμούς?

2. Όταν τελειώσει το υπόλοιπο δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις από την τράπεζα, σωστά? Δηλαδή δεν μπορούν να σε χρεώσουν έξτρα αν για παράδειγμα σου κλέψουν τον κωδικό?

Link to comment
Share on other sites

Oxι δεν εχεις καποιες περετερο δεσμευσεις μιας κ ειναι προπληρωμενη καρτα.

πας στο υποκαταστημα της τραπεζας δηλωνεις το ποσο απο 50 μερι 300 νομιζω,την πληρωνεις με ενα επιτοκιο γυρω στο 8% κ φευγεις.

Το κακο ειναι οτι δε μπορεις να ρευστοποιησεις το υπολοιπο,εαν εχεις 100 κ ξοδεψεις τα 97 τα υπολοιπα3 δε μπορεις να τα κανεις αναληψη.

Link to comment
Share on other sites

δεν υπαρχει προβλημα τα ξοδευεις στο super market :T:

Αυτο που θα σου ελεγα μονο να προσεξεις μην βαλεις ακριβως τα λεφτα που θα σου χρειαστουν!Βαλε κανενα δυο ευρω παραπανω γιατι αν γινει καμια μαλ....@ και δε σου φτασουν θα πρεπει μετα να βγαλεις αλλη!

Link to comment
Share on other sites

οκ με τα χρήματα κατάλαβα. Βασικά δεν έχει διαφορά με την κανονική βίζα? Κάποιοι μου είπαν πώς δεν παίζει η giftcard σε πολλά site. Αν το site λέει κ visa, τότε θα γίνεται η αγορά έτσι? Πάντως είναι έξυπνη ιδέα κ απαλάσσεσαι από το άγχος να σου χρεώσουν την κάρτα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από anhelito

Βασικά δεν έχει διαφορά με την κανονική βίζα? Κάποιοι μου είπαν πώς δεν παίζει η giftcard σε πολλά site. Αν το site λέει κ visa, τότε θα γίνεται η αγορά έτσι?

Σε μερικά site δεν δέχονται τις "Electron" Visa. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις πρόβλημα.

Είδα χθες διαφήμιση στο δρόμο πως έβγαλε και η Alphabank δική της Prepaid Electron Visa. Τη διαφημίζει για χρήση από τους τουρίστες για την περίοδο των Ολυμπιακών, συνεπώς υποθέτω πως θα έχει πολύ απλές διαδικασίες για την απόκτησή της...

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει μια νομικη διαφορα που φενεται μονο στα ψiλα γραματα

υπαρχουν δυο ειδη πιστωτικων debit kai credit.

Η νομικη διαφορα ειναι οτι αν κατι γινει π.χ. μια απατη στην debit πρακτικα ειστε ο νομιμος κατοχος του αντικειμενου που αγοραστηκε ακομα και αθελα σας οποτε πρεπει εσεις να τρεξετε να βρητε το δικιο σας π.χ. δικηγορος

ενω στην credit o κατοχος του αντικειμενου ειναι η τραπεζα που σας εδωσε την visa opote πχ γινεται καποια απατη οποτε νομικα πρεπει η ιδια η τραπεζα να κανει τις απαραιτητες ενεργειες ενω απο την δικια σας την πλευρα πρεπει μονο οσο ποιο γρηγορα γινεται να δηλωσετε οτι την χασατε κλαπηκε κτλ

ισως να μην τα εξηγησα τοσο καλα αλλα επειδη την εχω παθει με debit karta sthn αγγλια

απο τοτε εχω παντα credit

Link to comment
Share on other sites

Επειδη τυγχανει να εχω μπροστα μου μια gift card ειναι electron visa, πραγμα που σημαινει οτι δεν περνάει παντα σε online stores.Παρολα αυτα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις μια χαρουλα μεσω paypal αρκει να δεχεται το καταστημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

έχω κι εγώ μια αττικα βιζα αλλα δεν ξερω αμα μπορω να βαλω μεσα λεφτα αμα καποιος μου στειλει με "πειπαλ". επισις κατι εγινε και οταν πηγα να αγορασο κατι απο το εμπει δεν γινοταν. μου ειχαν μεινει 1 ευρω και κατι ενω κανονικα ειχα 18. δεν αγορασα τπτ για να πεις οτι τα εδωσα. αλλα δεν ξερω τι εγινε και χαθηκαν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.