Jump to content



Video Cut/Edit


Kwstas71

Recommended Posts

Καλησπερα παδια, αρχικα επειδη ειμαι λιγο κολλημενος με το μπασκετ σκεφτηκα να αρχισω να τραβαω βιντεο οταν παιζω σε ανοιχτα γηπεδακια με τους φιλους μου και να τα ανεβαζω στο καναλι μου στο youtube.Το θεμα ειναι πως ειμαι λιγο απειρος και θα ηθελα λιγη βοηθεια πανω στο πως κανουμε edit τα βιντεο βαζοντας προτασεις,τραγουδια και τετοια...

Λοιπον, αρχιζω....

1.Ποιο ειναι το πιο ευχρηστο προγραμμα για να κοβω κομματια που δεν θελω απο τα βιντεο που εχω τραβηξει;;(Χρησιμοποιω FreeMake VideoConverter)

2.Δοκιμασα να κοψω καποια κομματια και οταν πατησα το play για να αρχισει το βιντεο, με το που τελειωνε το ενα "κομμενο" σαν να κολλαγε μεχρι να αρχισει το επομενο.Αυτο πως μπορω να το αποφυγω;;

3.Ο τροπος για να προσθεσω τραγουδια στο βιντεο ειναι απλος μεσω του MovieMaker αλλα το θεμα ειναι οτι το MovieMaker μου βγαζει προβλημα οταν παω να φορτωσω το βιντεο μαλλον επειδη ειναι σε μορφη που δεν υποστηριζει(.avi).

Τελος οταν βαζω ενα τραγουδι σε ενα βιντεο μου και το ανεβαζω στο youtube θα πρεπει να βαζω τπτ απο κατω οτι δεν κατεχω τα δικαιωματα γιατι εχω διαβασει καπου πως ειναι παρανομο να βαζεις τραγουδια καλιτεχνων σε βιντεο χωρις την απαραιτητη αδεια.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε το PowerDirector είναι αρκετά απλό και έχει πολλά εργαλεία για να "παίξεις", έχει και δυνατότητα μετατροπής-->άμεσου upload στο λογαριασμό σου στο youtube στην ποιότητα που επιθυμείς.

Όσο για τα δικαιώματα, σε αφήνουν άμα αναφέρεις καλλίτεχνη, αλλα μερικές φορές στο κόβουν απευθείας, ανάλογα τον καλλιτέχνη και πόσο αυστηρά ελέγχετε απο το youtube.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Αργησα παρα πολυ να απαντησω αλλα νομιζα πως ειχε διαγραφει το θεμα και ημουν ετοιμος να ξεκινησω αλλο ;Ρ.

Λοιπον προσπαθω να μαθω να δουλευω το PowerDirector αλλα μου φαινετε λιγο δυσκολο μιας που δεν ξερω πως να προσθεσω κειμενο χωρις την "καρω σημαια" στο backround.Δοκιμασα και αλλα προγραμματα οπως το Sony Vegas Pro 10 αλλα παντα δημιουργουνται προβληματα.Δεν ανοιγει ή δεν μου αποθηκευει το αρχειο.Εχει κανεις καμια συμβουλη για το πως μπορω να βγαλω το backround πισω απο τα γραμματα και να βαλω ενα μαυρο φοντο ή μια αλλη εικονα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.