Jump to content

Kwstas71

Premium Members
  • Posts

    140
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kwstas71

  1. Kwstas71

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτεΐνη
  2. Kwstas71

    #labxmas2014 day 1 gift 1

    Tim Berners-Lee
  3. Kwstas71

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλές γιο
  4. Kwstas71

    dd2 τιμες

    Ναι η τιμη τους δεν πεφτει ακομα αλλα αν θελεις να αγορασεις στειλε μου ενα μηνυμα να κοιταξω αν εχω τιποτα σε κανα ντουλαπι.
  5. Kwstas71

    Χρηση CPU

    Virus δεν εχω κολλησει για κανεναν λογο.Εχω κανει 2 full scan με το Avast και αλλα 2 με το Malwarebytes και δεν εχει βρει κατι.Αυτη η λυση με τον SSD μου ακουγεται πιο ωραια και πιο προσιτη.Ευχαριστω πολυ παιδια λογικα θα κοιταξω μετα την παστα να παρω εναν SSD και για τα υπολοιπα βλεπουμε.Κλειδωστε το προς το παρον( αν κλειδωνεται τα θεματα αφου λυθει το προβλημα) και αν χρειαστω κατι αλλο θα στειλω μηνυμα σε moderator να ανοιξει και παλι το θεμα.Και παλι ευχαριστω.
  6. Kwstas71

    Χρηση CPU

    Ενταξει αν ειναι θα παραγγειλω την παστα που ειπατε παραπανω και οταν την παρω θα κανω ενα φορματ και θα τα ξαναπερασω απο την αρχη.Για τα drivers χρησιμοποιω προγραμμα που βρισκει την τελευταια εκδοση που ειναι διαθεσιμη για ολο το hardware και δεν καθομαι να τα ψαχνω ξεχωριστα.Επισης φοβαμαι οτι στη ψυκτρα, επειδη δεν ειναι και πολυ αξιποιηστη διοτι χαλασε η παλια που ειχα και πηρα μια προχειρη απο ενα μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη με 15€, παιζει να εχει σπασει το 1 ποδαρακι, παρ'ολα αυτα ομως λειτουργει κανονικα.Χρειαζεται αλλαγη ετσι?Για την αλλαγη του επεξεργαστη το βλεπω να πηγαινει λιγο μακρια λογω του οικονομικου αλλα καποια στιγμη θα γινει και αυτο μαζι λογικα με αναβαθμιση μητρικης και των συναφη.Ευχαριστω οσους απαντησαν για την βοηθεια τους. Και μια τελευταια ερωτηση τι antivirus προτεινετε?Εχω Avast αλλα δεν ξερω μηπως υπαρχει κανα πιο ελαφρυ για να το βαλω στο pc πριν αλλαξω επεξεργαστη και τα υπολοιπα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.