DMylonas Posted August 1, 2004 #1 Share Posted August 1, 2004 Καλά τί έπαθε το site της A-Data??? http://www.adata.com.tw Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted August 1, 2004 #2 Share Posted August 1, 2004 Ownage:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Posted August 1, 2004 #3 Share Posted August 1, 2004 M@λ@κισμενα παιδακια που δεν εχουν γκομενα να........... :rip: :rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted August 1, 2004 #4 Share Posted August 1, 2004 Θα έχουν καμία μνήμη μούφα και θα ξεσπασαν εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted August 1, 2004 #5 Share Posted August 1, 2004 φίλε μου μπορείς και εσυ να το κάνεις?για τη γκόμενα δε διαφωνώ μπορεί να μην έχουν αλλα το hacking είναι δεξιοτεχνία για μένα.όπως λέμε μπαλαδορος ένα πράμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Posted August 1, 2004 Author #6 Share Posted August 1, 2004 Δεν θα έλεγα ότι το hacking είναι δεξιοτεχνία πλέον.... Ιδικά τα νέα φιντάνια που βγαίνουνε και χτυπάνε σελίδες, ε εντάξει δεν κάνουνε και τίποτε τρελλό! 16χρονα-17χρονα παιδάκια είναι που παίζουνε με HTTP Brute Force προγράμματα και κρύβονται πίσω από proxy άλλης χώρας....Θα συμφωνίσω 1000% με τον "georgeks78", στο τί είναι αυτά που το κάνουνε.... Αν είναι μαγκες ας χτυπήσουνε τον server τις Microsoft, του FBI, της Netscape... Αλλά εκεί έχει παλουκάκια....Βλέπεις δεν έχουνε Samba στην Βραζιλία τώρα και τα πιτσιρίκια παίζουνε με το Internet....Τελικά την βρήκα την σελίδα.....http://www.adata.com.tw/en/new.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Posted August 1, 2004 #7 Share Posted August 1, 2004 Eτσι ειναι αν δε προσεχεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Posted August 1, 2004 #8 Share Posted August 1, 2004 Εγω παλι δε νομιζω οτι ειναι θεμα δεξιοτεχνιας το να κανουν κατι τετοιο, Δεξιοτεχνια ειναι να παρεις τον αερογραφο και να κανεις παπαδες , η οτιδηποτε αντιστοιχο που συνδιαζει νοητικη εγρηγορση, προσωπικο γουστο και αποψη στο τι ειναι ωραιο και τι οχι, φαντασια και επιδεξιοτητα στα χερια. Και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα, αυτο το ONWZ YOU ADMIN δηλαδη τι ειναι? Ειμαι διαχειριστης δικτυου, και στα καθηκοντα μου ειναι και η διαχειριση -συντηρηση του website του οργανισμου που δουλευω.Μου τι δινουν κατι τετοιες μαλακιες και αισθανομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τον διαχειριστη του σιτε της Α ΝΤΑΤΑ. Μπορει εγω αυτος η οποιοςδηποτε αλλος να λιωνει για να μπορουν ολοι οι αλλοι να εχουν μια υπηρεσια ονλινε, και σκανε τα μ@λ@κισμενα να αποδειξουν τι? Οτι εχει τρυπες ασφαλειας? Οτι ειναι ικανοι να σου γ@μησουν το σιτε σε χρονο DT ? Τι αποδεικνυουν? Κανουν ονομα στον underground χωρο που κυκλοφορουν? Μισο λεπτο να βαλω και τα σκυλια της γειτονιας να γελανε...... Οποιος νομιζει οτι με το να χαλαει τη δουλεια του αλλου κερδιζει σεβασμο και εκτιμηση καλο θα ειναι να αλλλαξει γνωμη οσο ειναι καιρος και ΠΡΙΝ τον ξερασει η ιδια η κοινωνια με πολυ χειροτερο τροπο. Για μενα τετοιου ειδους αλητες θα επρεπε να μπαινουν κατ ευθειαν στη στενη και να γινονται γκομενες των συγκρατουμενων τους,Εκει να δεις σεβασμο και εκτιμηση. Και οχι δεν μου εχουν χακερεψει το σιτε μεχρι τωρα αλλα δε μπορω να μη τσαντιζομαι οταν βλεπω να συμβαινει σε καποιο συναδελφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Posted August 1, 2004 #9 Share Posted August 1, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga φίλε μου μπορείς και εσυ να το κάνεις? ισως και να μπορω τι σημαινει αυτο? Οτι πρεπει να δοκιμασω? Αν στα 100 σιτε που θα χτυπησω το ενα ειναι δικο σου θα εχεις ακομη την ιδια αποψη για το τι εστι τρομοκρατια στο ιντερνετ? Γιατι εγω καπως ετσι το βλεπω κι οχι ως χακινγκ το οποιο θεωρω οτι οφελει την πληροφορικη.και ναι συμφωνω οτι ο μπαλαδορος ειναι δεξιοτεχνης, ο "χακερ" οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Posted August 1, 2004 #10 Share Posted August 1, 2004 o αερογράφος είναι φαντασία,μου κόβει θα έλεγα αλλα δεν μπορώ να δω απλές γραμμές σε κανένα έτοιμο θέμα ποσο μάλλλον να το αναπαράγω απο μνήμης. τα εργαλεία δεν κάνουν τον καλλιτέχνη κάνουν το μάστορα που ξέρεις ποια μέθοδο χρησιμοποίησαν η τι σοπό είχαν? θύμαμαι το 98 με 60 γραμμές κώδικα έκανε ******* όλο το δίκτυο των Π.Σ.Ε στα χανιά. το coding και η μη χρήση εργαλείων μου αρέσει σε κάτι τέτοια. τωρα αν ήμουνα θύμ τι να σου πω.θα έψαχνα να δω πψς προκάλεσα δεν πιστεύω και πολύ στη θεωρία των τυφλών χτυπημάτων,εκτός και αν όσα φαίνονατι τυφλα είναι απλή προπόνηση τι να πω.... προσωπικά πολύ τα πάω τα άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Posted August 1, 2004 #11 Share Posted August 1, 2004 συμφωνω με τον georgeks78.δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.