Jump to content



Πρόβλημα Με Mpegs...


saxon_747

Recommended Posts

Χαιρετω τα οβερκλοκια!

Γύρισα Απο Διακοπες (Κεφαλονια) και ειπα να κανω ενα dvd με τα βιντεακια που τραβηξαμε εκει με μια Canon Mv600i.

Παιρνω την εξοδο s-video της canon και τη συνδεω με το tv tuner. (Αvermedia Studio203). Ως Αποτελεσμα ειχα δυο αρχειακια mpegs (ενα για καθε κασσετουλα). Μεχρι εδω καλα...

Τα μονταρω με το Cyberlink Power Director βγαζω ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε φορμα mpeg. Επειδη ομως το συγκεκριμενο προγραμμα δεν υποστηριζει απ'ευθειας εγγραφη σε dvd ωστε να παιζουν σε stand alone, χρησιμοποιω το nero vision express.

Aποτελεσμα: Ο Ηχος προηγηται της εικονας κατα 1,5''. (Κατι που δεν συμβαινει στα mpegs)

Υποθετω οτι φταιει ο συνδιασμος των παραπανω προγραμματων και αποφασιζω να τα μονταρω με το Ulead Video Studio 7 to οποιο υποστηριζει απ'ευθειας εγγραφη σε dvd .

Αποτελεσμα: Το Ιδιο...

Καμμια Ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να μην το κανείς απευθείας mpg αλλά σε avi με συνδυασμό κάποιου encorter. Εγώ έτσι περνούσα στην κάρτα tv Hauppauge. Το avi είχε ένα μικρό delay όταν έτρεχα το avi μερικές σκηνές μπροστά αλλά μετά έστρωνε. Φυσικά μετατρέποντας το avi σε mpg μετά αυτό χανότανε τελείως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.