Jump to content



Επιλογή SSD.


Grim95

Recommended Posts

Καλησπέρα,επιτέλους εφτασε ο καίρος να πάρω και'γω SSD.

H επιλογή μου είναι ο Corsair GT 240GB,θα ήθελα να ακουσω γνώμες,και εννοέιται όποιος εχει κατι καλυτερο να προτείνει ας το ποσταρει άφοβα!

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα. Προσωπικά και γω τον corsair θα έπαιρνα λόγω του τι έχω ακούσει για την εταιρία αλλά και κυρίως γιατί οι όποιες διαφορές στις επιδόσεις είναι μόνο για benchmarks και μη αντιληπτές. Αντικειμενικά όμως, αυτοί είναι καλύτεροι: Samsung 256GB 2.5-inch SSD 830 Series (Desktop) | Skroutz.gr

Αν τον παρεις σκέτο (χωρίς το κιτ) έχει την ίδια τιμή με τον corsair.

OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 256GB | Skroutz.gr

Προτίμηση στον δεύτερο λογω 5 ετών εγγύησης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ισχύει πως όλοι οι SSD δεν πρέπει να γεμίζουν. Ανάλογα το drive, τον controller και το firmware που φοράει, υπάρχουν drives που και στο 90% να είναι γεμάτα διατηρούν τις επιδόσεις τους, ενώ άλλα drives δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι Sandforce based SSD με Asynchronous NAND, όπως και ο Vertex 4, παρουσιάζουν σημαντική μείωση στις επιδόσεις όσο γεμίζουν. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους Sandforce αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.