pnsdls Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2012 εχω το εξης προβλημα σε τριπλο eyefinity το μονιτορ με displayport μπανει σε sleep και μου βγαζει μυνημα error "display port link failure" και δεν ανοιγει με τπτ μενει μονιμα σε sleep μεχρι προσφατα δουλευε αλλα εκανε πολλα flicker αλλα εστω και ετσι δουλευε... θεμα ανταπτορα (mini disply port se display port) και καλωδιου (disply port cable) δεν ειναι δουλευουν μια χαρα τσεκαρισμενο...μιας και σε ενα boot up η οθονη ανοιξε σε αναλυση 480χ640 και δουλεψε κανονικαεχω ati 6950 Και 3 dell u2311οιποια βοηθεια καλοδεχουμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούνιος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Δοκίμασε Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίαςpersonalisescreen saverchange power settingschange plan settingschange advanced power settingsστο Display-Turn off display after βάλε 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιούνιος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 δεν αλλαξε κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 bios update στην καρτα?Οι 5870 ειχαν το ιδιο θεμα και θυμαμαι οτι ειχε βγαλει η ΑΤΙ ενα vbios τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 30, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Εχω μια περιεργη "λοξα".Αρνουμαι το "δουλευε και ξαφνικα σταματησε" χωρις λογο.Τα παντα κρυβονται στο τι καναμε 'εμεις' στο μεσοδιαστημα, εκει ειναι και η λυση.Μπορεις να μας βοηθησεις σ αυτο λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Αρνουμαι το "δουλευε και ξαφνικα σταματησε" χωρις λογο. 2 καρτες ειχα στοκ (evga 8800gt, xfx 6850) και χαλασan "χωρις λογο" υπαίτιος δεν ειναι παντα ο χρηστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 Ασφαλως.Αλλα εμεις που να το ξερουμε ? - δεν ειπε τι αλλαγη εγινε.Οταν λεει μεχρι προσφατα δουλευε..... το μυαλο παει αλλου.Ας μας πει...P.SΟταν ενα hardware δεν εχει παθει ζημεια δεν δικαιολογει καμια αρνηση να δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιούνιος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2012 δεν εκανα κατι δεν πειραξα τπτ αρχισε εντονο flickering μεχρι που μπηκε σε sleep mode και εκλεισε τελειως και δεν ξανα ανοιξε....ισως ειναι θεμα hardware ισως φταει ο ανταπτορας η και η ιδια καρτα εκει κατεληξα πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Ιούλιος 2, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 ACCELL Cables - Audio, Video, Speaker, Computer Cables and Interconnectsμπορει καποιος να μου βρει να αγορασω αυτο τον ανταπτορα απο ελλαδα η απο εξωτερικο με λογικα μεταφορικα οχι αμαζον πχ που θελει 30 ευρω μεταφορικα...ειναι ο accell B112B-001B ηbizlink KS30011-131ειναι validated απο την ati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.