Jump to content

grathk

Premium Members
  • Posts

    958
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by grathk

  1. grathk

    Οι μειώσεις τιμών σε μνήμες και SSDs θα συνεχιστούν και το 2019

    Ετσι να παμε σε ssd και στα NAS μας!
  2. Αν πας στην σελίδα του modem σου, πολλά έχουν status και πριν το login. Αλλιώς κάνεις login και ψάχνεις στο menu να βρεις status, connection info. Http://192.168.1.1 Http://192.168.1.100 Οι συνήθης διευθύνσεις των modem μας, στοιχεία εισόδου αναγράφονται στο πίσω ή απο κάτω μέρος του modem, καθώς και στα εγχειρίδια τους. Αν μας πεις πιο modem έχεις, σίγουρα κάποιος θα μπορεί να σου υποδείξει και πως να κινηθείς στο menu για να βρεις τα στοιχεία της σύνδεσης σου.
  3. Κάνω το ποστ εδώ,γιατί έψαχνα 20 λεπτά να βρώ τι γίνεται με τις αγγελίες.!
  4. grathk

    TheLab.gr Version 3.0

    Άντε καλό κουράγιο.:baby:
  5. grathk

    Κωδικός πρόσβασης σε Windows 8.1

    Reset Forgotten Windows 8.1 Password by AvoidErrors Δοκίμασε με το Hiren's Boot CD ,πρέπει να μπορεί να κάνει reset τα passwords.
  6. grathk

    Hdd problem

    O&O DiskRecovery 9 – Professional data recovery at the push of a button Για recovery.
  7. grathk

    Hdd problem

    Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Δοκίμασε με αυτό εδώ.Σου δείχνει health % αν παραδίδει πνεύμα θα στο πει.
  8. grathk

    Κολλάει το pc στα παιχνίδια

    Οι ram σου μάλλον θέλουν ρύθμιση.Δες αν έχουν πάνω τους ένα ταμπελάκι. Τα στοιχεία που γράφει το ταμπελάκι πρέπει να τα βάλεις στις ρυθμίσεις της Ram στο bios.Δες το manual της μητρικής σου για οδηγίες. http://download.gigabyte.ru/manual/mb_manual_ga-p55m-ud2(us2)_e.pdf
  9. grathk

    Far Cry 3

    Το πρώτο το λιώσαμε multiplayer για χρόνια, απλά έπος . Το δεύτερο 20λεπτά και πέταμα shift+delete.. Το 3 έρχεται στα standard που έθεσε το πρώτο far cry.20hours and counting στο hard, θα το ξαναπαίξω στο πιο δύσκολο. Απλά κορυφή το παιχνιδάκι.
  10. grathk

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Δεν ξέρω αμα το έχετε δει ,αλλά είναι ετσι μερικές μέρες τώρα
  11. grathk

    Android Apps

    Αν εννοείς για κίνηση δεδομένων WiFi/3G δοκίμασε το Droidwall.
  12. grathk

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Les Trolls magnifiques... ilikrina tora ti prospathis na kanis fenete oti den kseris tpt kai eisai kompleksikos Στο insomnia αυτά.. Gtfo pezi na min exo oute ena post sto insomnia teneke Καιρός λοιπόν να πας να κάνεις παρέα στους όμοιους σου. Πέρα απο τον τρόπο που γράφεις, αυτά που λες είναι ζημιογόνα για τον άνθρωπο που ξεκίνησε το θεμα και για την εικόνα του forum γενικότερα. Μάθε την γλώσσα και σκέψου πριν γράψεις ότι σου κατέβει. Δεν ήταν προσωπική επίθεση, πλέον είναι όμως. Ox den mporo allo me sena exo pethani sta gelia, re file exeis doulepsi pote se service na dis ti ginete ? Ναι έχω δουλέψει σε service, αυτά που λες γίνονται σε μπακάλικα.. αυτα που λεω γινονται παντου, εισαι εντελως ηλιθιος δεν εξηγηται αλλιως αντε βρες εσυ πλαστικα για βαση απο 750 πλακα μου κανεις δεματικο και παλι δεματικο σε τετοιες περιπτωσεις παντα εν γνωση του πελατη και βεβαια αυτα παντα δωρεαν, αν ειναι δυνατον γινονται σε μπακαλικα, τοτε στο δικο μου μπακαλικο γινονται αρκετα συχνα και δεν εχω δει κανενα προβλημα. τωρα εσυ που βρισκεις και τα μπακπλατε στα 775 ενας θεος ξερει ηλιθιε ε ηλιθιε Backplate for Intel Socket 775 LGA775 Tall Standoffs | eBay e eisai ilithios, trompas, exeis di mama psixtra na exei backplate ????, kai an einai na dosis 10 dolaria gia to backplate pare mia xilence me 7,9e apo elada trompa
  13. grathk

    Android Apps

    Με τον es file manager γίνεται. Πας στο lan μετά στο shared folder με την μουσική σου και πατάς κρατημένο το το κομμάτι που θες και οταν σου βγάλει το menu πατάς το music. Θα στο βάλει στην playlist και είσαι έτοιμος. Μακάρι να δούλευε και με το winamp αλλά niet....
  14. grathk

    Android Apps

    [MENTION=79]apotsi[/MENTION] Nexus S https://developers.google.com/android/nexus/images
  15. grathk

    Android Apps

    Ήρθε σαν ota. Έμεινα απο μπαταρία οπότε την κατέβασα και την φλασαρα.. Διαφορά δεν ξερω ακόμα το ιδιο μου φαίνεται.
  16. grathk

    Android Apps

    Android 4.1.2
  17. grathk

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    There is a theory which states that if ever anybody discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory which states that this has already happened.. Douglas Adams
  18. grathk

    Android Apps

    [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Ούτε εγώ το δοκίμασα,ένας φίλος το ήθελε.Τα one-click-root στο nexus s πάντως δεν λειτουργούσαν και μετά απο αρκετό ψάξιμο έγινε "χειροκίνητα".
  19. grathk

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Πλέον τα τηλ στο ικα έχουν χρεώσεις ροζ τηλεφώνου γιαυτό το σηκώνουν..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.