Jump to content

Νεο Bios για Chaintech VNF3

unstoppable

Recommended Posts

• 1 month later...

Σημερα ηρθε και η δικια μου απο RMA και την εβαλα επανω,περασα το συγκεκριμενο bios και παρατηρησα οτι εφτιαξε το προβλημα μα το cold boot που ειχα οταν εβαζα htt πανω απο 220.

• 2 weeks later...

Τώρα που το πέρασα κι εγώ, βλέπω κάποια πράγματα άγνωστα(!), π.χ. το Hammer control fid που εμφανίζεται στο τμήμα frequency voltage controls και παίρνει τιμές τον πολαπλασιαστή επί το ΗΤ = ποσό, π.χ. χ9 = 1800, χ10=2000 κ.ο.κ. τι σημαίνει; ποια τιμή θα πρέπει να του δώσω;

Για το 1Τ ή 2Τ που αφορά τις μνήμες υπάρχει επιλογή ή μπάινει από μόνο του;

Snips το cool and quiet σε ποιο τμήμα το βρήκες;

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...

Αρχική απάντηση από dohc16

Τώρα που το πέρασα κι εγώ, βλέπω κάποια πράγματα άγνωστα(!), π.χ. το Hammer control fid που εμφανίζεται στο τμήμα frequency voltage controls και παίρνει τιμές τον πολαπλασιαστή επί το ΗΤ = ποσό, π.χ. χ9 = 1800, χ10=2000 κ.ο.κ. τι σημαίνει; ποια τιμή θα πρέπει να του δώσω;

Για το 1Τ ή 2Τ που αφορά τις μνήμες υπάρχει επιλογή ή μπάινει από μόνο του;

Snips το cool and quiet σε ποιο τμήμα το βρήκες;

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις...

Για να καταλαβω κατι , δεν υπαρχει επιλογη για να ρυθμισεις το 1Τ μονος σου?

Snips, σε ευχαριστώ.

Μήπως ξέρει κανείς το Hammer control fid τι τιμή θα πάρει; Start up? Το βάζω χ9 =1800 που είναι η default λειτουργία του επεξεργαστή, αλλά μετά όταν ξαναμπαίνω στο ΒΙΟΣ, έχει γυρίσει στο Start up.

Ρε παιδια τελικα το τελευταιο ΒΙΟΣ δειχνει σωστα τις θερμοκρασιες γιατι σε μενα δειχνει χαλια 60 βαθμους ! και το νερο στην δεξαμενη ειναι κρυο:giveup:

Κι εμενα χαλια θερμοκρασιες δειχνει το τελευταιο.Αλλοι λενε πως τους δειχνει σωστα.. Μηπως ειναι αναλογα με το steping του επεξεργαστη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.