Jump to content

Vagouridis

Premium Members
  • Posts

    4.640
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Vagouridis

  • Γενέθλια 13/11/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vagouridis's Achievements

  1. Εαν το κολλητηρι εχει υποδοχη καλο ειναι να βαλεις το αντιστοιχο ωστε να ανοιγοκλεινει κατα την χρηση. Εαν οχι και θες φτηνο κυκλοφορουν κατι best τα οποια για τα λεφτα τους ειναι αξιοπρεπη ( best bst-495 κοντα στα 350€ , bst-493 ~30€) . Εχω το δευτερο , το μειονεκτημα ειναι οτι δεν ξερω ποσο καλα φιλτραρει τον αερα ή απλα τον διωχνει και οτι πρεπει να ειναι κοντα εκει που κανεις δουλεια.Επισης να υπολογισεις και τον θορυβο που βγαζουν.Ακομη και ο weller κανει θορυβο.
  2. Vagouridis

    Πατεντα καλωδιου για τροφοδοτικο HP

    Το τερμα αριστερα ειναι κενο ( ΝC=not connect ) κεντρο - δεξια + , και 32 volt να δωσεις δεν θα παθει τιποτα.Εχει φυσακια παντως για αυτα τα βυσματα .
  3. Aφου ηδη εχεις μαντεμενια σχαρα γιατι να παρεις και αυτο?
  4. Προφανως και υπαρχουν πολλες τετοιου τυπου και μπορει και καλυτερες απο την ooni , απλα αυτη ηταν γνωστη στην Ελλαδα οταν την πηρα και ειχε αρκετο υλικο για την μαθω.Την ooni εχω αυτην εχω δοκιμασει.Οπως και εχω δοκιμασει πιτσα σε πετρα και σε Weber καρβουνου και σε napoleon , και τελικα η ooni εαν και διαφορετικη πιτσα ειναι καλυτερη.
  5. Για πιτσα η ooni ειναι μονοδρομος , δεν συγκρινεται με πλακες σε bbq ειτε καρβουνου ειτε υγραεριου . Ειναι γρηγορη και οικονομικη στην καταναλωση ( η εκδοση με gas).
  6. Vagouridis

    Αναζητώντας SMD πυκνωτη

    εχει το mouser
  7. Salamander pvc σε χρωμα ξυλου απο το 2011 , δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω σε αλουμινιου. Και με πλυστικο τα κανω , και οτι θες δεν εχουν παθει τιποτα.
  8. Vagouridis

    Κλώνος nvme σε μικρότερο ssd...

    δοκιμασε hiren boot cd και τα εργαλεια που εχει για clone.
  9. Ειπα να αναβαθμισω τα κατσαβιδια ακριβειας μου οποτε παρελελαβα το σετ wera. Μειονεκτημα τα πολλα ισια του και λιγα ph και θα ηθελα μια πιο μακρυα λαβη. Κατα τα αλλα ειναι απιστευτα στο πιασιμο με την βιδα και το ποσο γρηγορα μπορεις να το γυριζεις.Εκανα και μια βαση για τον τοιχο απο εναν παλιο δισκο.
  10. Το "σπιτισιο" μετα την προσθηκη των τελευταιων μακιτα.
  11. Vagouridis

    Έσπασε ο sata μου στην μητρική

    Τα συρματακια - επαφες εμειναν πανω στην μητρικη?
  12. Vagouridis

    Ποιοι πυκνωτες smd για FX5900 ULTRA.

    Πρεπει ειτε να βρεις σχηματικο , ειτε να μετρησεις καποιο αλλον καλο στην καρτα. Βγαλε και μια φωτογραφια για το που ηταν.
  13. Ενα update, τα knipex μαλλον υπετιμημενα, το piergiacomi ειναι καλυτερο κοφτακι ηλεκοτρνικων κατα πολυ. Η πενσα κοφτακι ( τουλχιστον αυτα που διαλεξα ) ειναι τεραστια και δυσχρηστα τουλαχιστον γαι τις δουλειες που κανω εγω . Ηρθαν και τα υπολοιπα makita ,σεγα και τριβειο δοκιμη το απογευμα.
  14. Εργαλεια χειρος knipex, σαν πρωτη παρατηρηση μου καθονται σχετικα μεγαλα στο χερι σε συγκριση με τα φτηνιαρικα που ειχα εως τωρα.Και κανα δυο ακομα makita . ΤΟ δισκοπριονο πολυ καλο ( μονο μια δοκιμαστικη κοπη εκανα φυσικα ) δεν κλωτσαει στο ξεκινημα και κοβει ισια ακομα και χωρις οδηγο. Το μπουρντοροψαλιδο την πατησα γιατι ειναι 12volt ( δεν το ειδα) και ολα τα αλλα ειναιθ 18 που εχω.Πρεπει να παραγγειλω και μπαταριες.
  15. Vagouridis

    Επιλογη εξωτερικής κεραιας σε εξοχη

    Στο εξοχικο εχω την matel και ειναι πολυ καλη κεραια.Βεβαια εχω οπτικη επαφη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.