Jump to content



Ati 5970 δεν δίνει εικόνα


Artist_

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Φίλος στο σύστημά του

Cpu:Q9450@3.4,Vga,Powercolor 5970,Sound Card:X-Fi Creative Elite Pro,Psu:Corsair HX 1000W,Ram:Corsair GT 2X2GB DDR III 2000,MB:Asus Striker Extreme II Ultra Sli,Watercool:Zalman XT,Monitor,Dell U2711,Keyboards,Dinovo Mini,G19 ,Dinovo Edge,Wheel:Logitech G25,Mouse:Logitech G9,Mx Revolution,Hdd,OCZ Vertex 2 120 GB~1.5TB WD,3x1TB WD Ext.,Headset Gaming:Logitech G35

έχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Ξεκινάει το μηχάνημα, 4 μπιτ,μπαίνει στα windows. Δεν δίνει εικόνα ούτε στο bios ούτε μέσα στα windows. dvi σύνδεση, το ίδιο κάνει και στην dp.

Τα ίδια κάνει και στο σύστημα μου της υπογραφής, οπότε δεν φταίει κάτι άλλο.

Εγγύηση δεν πρέπει να έχει.

Μπορεί να πάει στο εργοστάσιο για να την φτιάξουν, ακόμα και με κόστος επισκευής? Δεν υπάρχουν χρήματα για αλλαγές και μάλιστα της τάξεως που κοστίζει μια καλή κάρτα γραφικών.

Παίζει να φταίει το bios, και αν ναι πώς μπορεί να γίνει update αφού δεν μπορεί να δώσει εικόνα για να βλέπουμε τι κάνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον φίλε μου η VGA χάλασε , τώρα για το εάν γίνετε να επισκευαστεί νομίζω πως ξέρεις την απάντηση και εσύ μιας και την δίνεις στην τελευταία σειρά του κειμένου σου

.....πώς μπορεί να γίνει update αφού δεν μπορεί να δώσει εικόνα για να βλέπουμε τι κάνουμε.

Τα μπιπ που λες δες ακριβός τι σημαίνουν εδώ απλά για την εμπειρία .

Link to comment
Share on other sites

Ρωτας ετσι για το bios, η εχεις υποψιες οτι μπορει να περασε εκεινος καποιο εσφαλμενα και γι αυτο να μην λειτουργει?

Αν συμβαινει το δευτερο, ο μονος τροπος ειναι να την βαλεις σε ενα αλλο PC σαν δευτερη καρτα και να κανεις update το bios με τους καταλληλους χειρισμους.

Εαν οχι, τοτε ασε τον φουρνο και το εργοστασιο.....:cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.