Jump to content



Πρόβλημα με turbo-x topnote


ntemian

Recommended Posts

Μια φίλη μου έφερε το topnote να το κοιτάξω γιατί δεν άναβε η οθόνη και ακούγονταν κάποιοι περίεργοι θόρυβοι. Το netbook ανάβει,το νιώθω οτι δουλεύει οταν βάζω το χέρι μου πάνω του,φορτίζει κανονικά αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν δείχνει εικόνα ακόμα και αν συνδέσω εξωτερική οθόνη πάνω του. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά ακόμα και οταν έβγαλα όλες τις βίδες δεν άνοιγε.

Μήπως υπάρχει πουθένα κανένα μανουαλ για να δω πως να το αποσυναρμολογήσω? Το netbook μόνο σειριακό αριθμό γράφει απο πίσω,καμία άλλη πληροφορία.

Link to comment
Share on other sites

Όπως μας τα παρουσιάζεις φαίνεται να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Αυτή είναι συνήθως ενσωματωμένη πάνω στην πλακέτα της μητρικής σε laptop/netbook. Σε οποιαδήποτε σοβαρή κατασκευάστρια στο εξωτερικό θα βρεις service manual που σου έχει οδηγίες αποσυναρμολόγησης/συναρμολόγησης του προϊόντος. Τώρα όμως που έμπλεξες με turbo-x είναι δύσκολα τα πράγματα. Συνήθως τα προϊόντα της επωνυμίας turbo-x είναι rebranded άλλων εταιρειών αλλά μπορεί να μην είναι έτσι για το κομμάτι laptop/netbook. Ρίξε και μια ματιά στην απόδειξη μήπως είναι ακόμη στην εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.