Jump to content



Πωλειται Λάπτοπ Turbo-X H i525-450 /i5 2430-gt520m 1gb-500gb hdd-8gb ddr3 ram


babooni75

Recommended Posts

ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΕΙ :

I5 2430

15.6"

8 gb ddr3 ram

gt520m 1gb

500 gb hdd

windows 7 64bit

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΜΕ wifi ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ games ΣΕ high settings.

ΤΙΜΗ 420€ ΜΕ 4gb ram Ή 450€ ΜΕ 8gb ram

post-11103-1416076434,5582_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ενα "δεν ενδιαφερομαι¨ θα ηταν αρκετο φιλτατε, πρεπει να καταλαβεις οτι εδω ειναι δημοσια συζητηση πρεπει να προσεχεις πως μιλας σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις, τι να πω πραγματικα λυπαμαι.

Link to comment
Share on other sites

Παλικάρι, θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο ήπιος δεδομένου ότι δεν είχες σημειώσει στο αρχικό σου μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγές.

Παίρνω λοιπόν σειρά.

Αλλά πρώτα:μπορείς να σημειώσεις σε παρακαλώ αν έχεις εγγύηση-απόδειξη, για πόσο ακόμη η εγγύηση και αν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης (έχω πρόσφατα καεί από λαπτοπ εκτός εγγύησης, για αυτό η ερώτηση!)

Link to comment
Share on other sites

απόδειξη έχω που νομίζω οτι είναι και εγγυηση. Για δυνατότητα επέκτασης της εγγυησης δεν γνωρίζω. Οσο για το πρώτο που ανέφερες στον τιτλο νομιζω οτι σαφως γράφω πωλείται λαπτοπ και όχι ανταλλάσεται.

Link to comment
Share on other sites

ελα δε σε ειπε και καμπουρη..

σου εκανε μια προταση μηπως και δεν την ειχες σκεφτει και thats all

μην ειμαστε τοσο απολυτοι.

τωρα βεβαια οτι ειναι δικια σου αγγελια και οτι αποκτας το δικαιωμα με ποιον τροπο θα απαντησεις δημοσια, πρωτη φορα το ακουω και παει στις ατακες εννοειται :D

Link to comment
Share on other sites

Hidden
Να κλείσει η άγγελια το λαπτοπ εκλεισε σε φιλο εκτως φορουμ ευχαριστω για την φιλοξενια τις ειρωνιες και τις επιθεσεις

στα 118 posts είσαι ακόμα, μόλις φτάσεις στις 1000+ θα καταλάβεις πως το forum δεν έχει το πρόβλημα XD

Soz για το offtopic

Link to comment
Hidden
στα 118 posts είσαι ακόμα, μόλις φτάσεις στις 1000+ θα καταλάβεις πως το forum δεν έχει το πρόβλημα XD

Soz για το offtopic

Επίσης ελπίζω να ενημέρωσε τον αγοραστή ότι το λαπτόπι δεν έχει εγγύηση γιατί το 6μηνο του stock house έχει παρέλθει

Link to comment
Hidden

Ο τύπος προσπάθησε και σε μένα να το πουλήσει, μου έδωσε τα χαρακτηριστηκά, μου είπε λεπτομέρειες και όταν ρώτησα για εγγήση μου είπε πως κάπου υπάρχει και θα τη βρεί.

Μετά μου ανέφερε πως το πήρε απο το στόκ πλασίου και πως ήταν δείγμα βιτρίνας και εκεί του είπα να το αφήσουμε μιας και όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει αυτό..

Με διαβεβαίωσε πως το δουλεύει και είναι άψογο και εκεί των ρώτησα περι εγγυήσεων κλπ.

Μου απάντησε πως και βέβαια υπάρχει και πως θα τη βρεί αύριο.

Την επομένη μου έστειλε μήνυμα λέγοντας κατα λέξη πως "η εγγύηση έχει λήξει (πως να μην έχει λήξει άλλοστε απο το στόκ!!!) μα μίλησα με το πλαίσιο και αναλαμβάνουν οποιαδήποτε βλάβη μα δφυστυχώς με χρέωση"....

Και εκεί του απάντησα να το αφήσουμε όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, πόσο μάλλον τεχνικός..

Η απάντησή του ήταν πως είναι τσάμπα πράμα και πως τον καθυστέρησα (εγώ!!!!) και έτσι έχασε άλλα δυο παιδιά που τον ήθελαν..

Ήθελα να τα μοιραστώ αυτά εδώ, μαζί σας, μιας και βλέπω και εδώ πως το ύφος του είναι απαράδεκτο και υπεροπτικό και μάλλον φαντάζεται πως απευθύνεται σε χάνους..

Αυτά κύριοι, case closed!

Link to comment
Hidden

αγαπητε δημήτρη ο "τυπος" δεν προσπάθησε να σου πουλήσει τιποτα εσυ ενδιαφερθηκες και εστειλες pm για το λαπτοπ. Μου ζητησες αποδειξη και σου ειπα οτι δεν την εχω και οτι θα ψαξω να την βρω. Μου ειπες οτι το θελεις και οτι θα κανεις καταθεση για να σου το στειλω. Εαν απλα ηθελα να σε ξεγελασω μπορουσα να δεχθω και την καταθεση σου και να σου εστελνα την αποδειξη κατοπην εορτης πραγμα που δεν εκανα. Σε ενημερωσα μολις βρηκα την αποδειξη και σου ειπα ακριβως οτι εχει ληξει η εγγυηση και οτι ειναι απο το στοκ. Δεν προσπαθησα να ξεγελασω κανενα μιας και εδωσα οσα στοιχεια ειχα για το λαπτοπ. Τωρα εαν καποιοι θελουν να παρουν λαπτοπ με 300€ ειναι άλλο θεμα. Αυτα για να ακουστει και η δικη μου αποψη. Σας ευχαριστω.

Link to comment
Hidden

Αγαπητέ Χρήστο, πράγματι, εγώ ενδιαφέρθηκα για το μηχάνημα, εφόσον εσύ το πουλάς..

Πουθενά δεν αναφέρω πως προσπάθησες να με ξεγελάσεις ή οτιδήποτε τέτοιο!

Η επισήμανσή μου και ο λόγος που ανάρτησα εδώ αυτή μου την παρατήρηση είναι γιατί το να μου πείς πως "περιμένοντάς εμένα έχασες άλλους δύο", τη στιγμή που απλά ΕΓΩ σε περίμενα να βρείς την απόδειξη, ενώ προηγήθηκε την προηγούμενη η αποκάλυψη του στόκ, κάτι που στην πρώτη μας επικοινωνία την προηγούμενη της προηγούμενης μέρας δεν ανέφερες!

Σε οποιαδήποτε περίπτωση λοιπόν, δεν περίμενες κανένα! Αντίθετα.

Και ΄ξέρεις, με ενοχλεί πολύ όταν συναντώ τύπους που θεωρούν πως μπορούν να λεν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, θεωρώντας δεδομένο πως τους ..πείθουν αγαπητέ!

Και μάλιστα, στις αγγελίες σου θα πρέπει να το γράφεις πως είηναι απο στόκ και πως δεν έχει εγγύηση, γιατί κάποιος χάνει το χρόνο του μέχρι να του το πείς εσύ μετά απο δυο μέρες επικοινωνίας!

Είναι τόσο απλό φίλε μου.

Τα υπόλοιπα περισσεύουν και δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε.

Καλή σου μέρα.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.