Jump to content



Εγκατασταση XP σε Toshiba NB100-PLL10E


Seek & Find

Recommended Posts

Καλησπερα.

Προσπαθω να εγκαταστησω τα xp μεσω usb στικ (2GB) διοτι δεν διαθετω εξωτερικο CD Drive. Οταν επιλεγω να εκκινησει απο usb απλα κολλαει λιγο κατα το ποστ και μετα ξεκιναει απο τον σκληρο δισκο σαν να μην το βλεπει δηλαδη. Αλλα δυο μηχανηματα που δοκιμασα ξεκινουν κανονικα απο το εν λογω στικακι.

Επισης διαβασα στα φορα της toshiba οτι θελει 1GB στικακι καθως ειναι προβλημα του bios. Δεν ξερω ομως αν ισχυει διοτι δεν εχω τετοιο στικακι.

Εχει κανεις καμια ιδεα;

Ευχαριστω θερμα.

Link to comment
Share on other sites

Απλά θα σου επιβεβαιώσω ότι όντως υπάρχει γενικά θέμα με τα bootable στικάκια και με τα μηχανήματα και στην ουσία μπορεί αυτό που φτιάχνεις να δουλεύει σε ένα μηχάνημα και σε άλλο όχι. Θέμα bios ή ότι άλλο, το θέμα είναι ότι δέν υπάρχει πάντα συμβατότητα. Επίσης μέχρι και τα προγραμματάκια που φτιάχνουν τα bootable προηδοποιούν για θέματα συμβατότητας.

In the end.... βρές κάποιο άλλο στικάκι και συγκεκριμένα του ενός γίγα όπως αναφέρει και τσέκαρε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.