Jump to content

Predator_Crack

Premium Members
  • Posts

    810
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Predator_Crack

  1. Predator_Crack

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Καλησπέρα σε όλους. Ύστερα απο πολύ καιρο.....είπα να πώ ένα γεια και πάλι στο αγαπημένο μου forum. Λόγω πολλών προβλημάτων όλον τον προηγούμενο καιρό από ατυχιών μέχρι και υγείας ήμουν ανενεργός και ειδικότερα στον κόσμο μου. Προσπαθώ να επανέλθω σιγά σιγά σε όλα. Βλέπω πολλές αλλαγές αλλά δέν θα ασχοληθώ μιάς και σε πρώτη φάση οπτικά μου αρέσει αλλά και ένα γυμνό ΛΑΜΠΗ από θέμα template k black and white φόρουμ να είχα.....no problem μιάς και είναι μεγάλη η χρησιμότητα του συγκεκριμένου forum από θέμα απλών πληροφοριών κ γνώσεων για έναν αρχάριο μέχρι και για την όποια έξτρα βοήθεια για τους ήδη μάστορες της τεχνολογίας. Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά και άν κάτι πάει στραβά φέρτε το στα ίσια σιγά σιγά και γραψτε τα πάντα στα αυτYά και στα μπαλκόνια σας. Have a nice day to all.
  2. Πάω για RMA δευτέρα του xfx 750 gold μέσω digital master....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Την έβαψα δέν την έβαψα πλήρωσα τα 135 που μου ζήτησαν και απέτώ να είναι όλα σωστά. Δέν είναι δυνατόν να έχω πιάσει εκατοντάδες τροφοδοτικά και σε τροφοδοτικό 120+ ευρώ να τσιτζιρίζει και να έχει και κόλ whine. Τόσο γκαντέμης είμαι ?
  3. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Λόγω 2 rma που ετοιμάζω στο νέο build (gpu-psu) αναβάλλεται πάλι η αγορά της οθόνης. Πολύ μαρέσει που το θέμα έχει καταλήξει σε γενική συζήτηση. Ο κύριος grunt με έψησε για τα καλά πλέον για 120-144 και απλά περιμένω να ξεμπλέξω με το build. Θα πάμε για κάποια του εξωτερικού. Παρακαλώ μήν κλείσουν οι μόντ το θέμα. Κύριε grunt και λοιποί αφήστε κάνα μύνημα άν πετύχετε κάτι καλό στα 120-44 απέξω ή εδώ...! σε κάνα ΠΜ έστω. Θα σας είμαι ευγνώμων. Εύχομαι να έχει τελιώσει το ζήτημά μου σε κάνα μήνα.
  4. Predator_Crack

    780 or 770 .:. 4 μοντελάκια

    Δευτέρα πάει για ρμα το τροφοδοτικό κ μάλλον πακέτο η κάρτα. Μίλησα με τεχνικό του d.master και μου λεγε.....ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρέχουμε 3d mark και τα λοιπά προγράμματα γιατί καταστρέφουν την κάρτα. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως λέει στα πολλά φρέιμς όπως διάβασα και στο ιντερνετ και η λύση θα ήταν να βάλω κάτι να τα κάνει limit π.χ VSYNC ή κάτι άλλο. Έλα όμως που κάνει θέμα και στα 75-80 frames και τί θα γίνει άν φέρω τελικά 120-144 hz monitor ?
  5. Predator_Crack

    780 or 770 .:. 4 μοντελάκια

    Καλησπέρα. Μιάς και βλέπω ότι το θέμα δέν έχει κλείσει ακόμα είπα να γράψω εδώ παρά σε ΝΕΟ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....!!!!1 Η κάρτούλα που έχω πλέον είναι η GIGABYTE GeForce GTX 780 OC με έναν 4770κ 8άρες μνήμες μιας z87x-ud3h και ένα 750w gold της xfx.Τελίωσα από stress testings σε όλα χθές και ενω όλα βαίνουν καλώς στην κάρτα όλα καλά τα furmark βαράει μέχρι και 77-80 θερμοκρασίες....έχω COIL WHINE παντού. Είναι φυσιολογικό ή όχι ? Να πώ επίσης ότι μάλλον πάω για rma του psu γιατί κάνει και αυτό whine ένα είδος θόρυβου είτε σε πυκνωτή πηνίο δέν γνωρίζω ακόμα και όταν το πισί είναι κλειστό. Τί λέτε για την gpu και το coil whine ? [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] [MENTION=28628]kyr..[/MENTION] Πολλοί λένε ότι είναι φυσιολογικό αλλά όταν σκάνε πολλά frames. δΔέν έφτασα πάνω από 200 φρέιμσ ή 1000! αλλά σάν μέσο όρο τα 85 και το κάνει συνέχεια. Λέτε ο ύποπτος να είναι το psu και να κάνω υπομονή να πάρω ΝΕΟ xfx να δούμε ?
  6. Predator_Crack

    Οι αγορές μας..!!

    Νά μαι και εγώ .....
  7. Predator_Crack

    Oculus Rift

    Το τελευταίο πόστ του acct από πάνω μου με αφήνει ειλικρινά μουτρωμένο σκεφτόμενος τί κανει εν τω μεταξύ ο κύριος ΦΟΥΜΠΟΥ όταν το όνειρό μου είναι να παίζω τρελά FPS me VR και έν τέλει ότι άλλο ακολουθήσει. Για να δούμε πώς έχει η συεχεια αλλά εύχομαι να μήν γίνουν εκτπώσεις όπως λέει και ο acct.
  8. Predator_Crack

    Δείξτε το κουτί σας...

    Υπάρχει άτομο με cm storm stryker πέραν του adpanos ? Άν ναι ρίξτε μου λίνκ σε φότος.
  9. Φίλτατε original poster. Κατα καιρούς στήνω είτε δίκτυα για φίλους είτε απλά κεραιούλες για να ΤΡΑΒΑΝΕ ίντερνετ. Οι tp-link σάν λύση και συγκεκριμένα οι 5210g είναι το super value for money στο είδος και γιαυτό τις προτιμούν όλοι. 8/10 Eπαγγελματίες θα σου πούν ότι θα προτιμούσαν Ubiquity/ubnt για σοβαρή δουλίτσα. Ο λόγος είναι ένας και γνωστός. Οι tp-link όσο καλές είναι από θέμα Hardware τόσο κακές είναι κατα καιρούς στο software. Όντας χρήστης πολλών 5210g συχνά μπορώ να σου πώ πλέον ότι η νέα έκδοση 1.2 που πλασάρουν είναι χειρότερη της πρώτης και μου έχει τύχει σε πελάτες να τα φτιάχνω όλα ωραία και καλά και τις επόμενες μέρες να γίνονται κουλά με χάσιμο πακέτων και σήματα. Το να μήν παίζουν με συγκεκριμένα ρούτερ γίνεται σε όλες τις εταιρείες και θέλει ψάξιμο.....ΑΛΛΑ όταν τα προβλήματα βλέπεις να σταματούν με το πέρασμα παλαιότερου firmware από αυτό που έρχεται το αντεννα τότε ΟΚ αλλά τα έχω δεί όλα. Με το παρόν κείμενο καταλήγω στο ότι εφόσον είσαι σίγουρός ότι τα έχεις ψάξει όλα προχώρα σε αλλαγή και δέν θα την μετανιώσεις την οποιαδήποτε UBNT. Regards.
  10. Σε 800αράκι ΔΕΝΛΕΓΟΜΑΙΓΝΗΣΙΟΣ με καρτούλα e-star ποιό image που θα είχε έτοιμα ή δέχεται εύκολαι όλα τα γνωστά cam emulators ?
  11. Predator_Crack

    Samsung 840 ssd

    Καλησπέρα παρέα. Θα μπέι ένας Samsung 840 EVO 250gb σε μητρικούλα z87x-ud3h της GIGA. 1) Εφόσον σετάρω AHCI και είναι ο μοναδικός δίσκος πάνω (θα μπούν αργότερα 2-3 μηχανικοί), χρειάζεται ΠΡΙΝ ή μετά firmware update άν αυτό υπάρχει. Θέλω να πώ η εφαρμογή samsung magician δίνει επιλογή για update αλλά χρειάζεται κάποιο format ή κάτι άλλο. 2) Στο Windows setup θέλει τον ahci driver που παρέχει η μητρικούλα στο cd/website (preinstall driver) ή κάποιον της intel. 3) Sta windows ΠΡΕΠΕΙ να βάλω τον last της intel σάν ahci driver αντί για τον STOCK της Microsoft ? Άν ναι αφού περαστεί το chipset driver της πλακέτας η πρίν. Επηερεάζει κάτι ? Thx in advance. QUOTE ME TO CHECK PLZ
  12. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Το budget μου έχει ανέβει πλέον ένα 50άρι (250) πάντως την στιγμή που μιλάμε και γράφω το παρόν. Το μηχάνημα δέν έχει στηθεί ακόμα λόγω ανωτέρας βίας και τρέχα οπότε θα κάνω λίγη υπομονή. Πού ξέρεις μπορεί να δούμε και καμιά ευκαιριούλα για Asus VG248QE . Κάτι στα 280-300 πάντως δέν υπάρχει και κρίμα (Λόγω αναμονής όπως φαίνεται κάνω όνειρα για 120hz+)
  13. Predator_Crack

    Οι αγορές μας..!!

    ήρθαν σήμετα τα πάρτσ μου για το νέο build και εκεί που έλεγα ότι όλα καλά (στα κουτιά, αποδείξεις και περιεχόμενο έχω φτάσει προς το παρόν) νά το το ΓΚΑΝΤΕΜΟστοιχείο. ΟΝ TOPIC: Από digital-master ήρθε mobo, gpu και τροφοδοτικό. Ήθελα διάφορα psu αλλά είχα καταλήξει στο XFX PRO BLACK EDITION GOLDΣΤΑ 143 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΊΧΑ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. Το πρόβλημα: Πέραν της μητρικής, gpu το τροφοδοτικό με PRODUCT NUMBER: P1-750B-BEFX ΤΟ τσέκαρα στο skroutz και έτσι μπήκα στο digital-master και το τσίμπησα. https://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html?keyphrase=P1-750B-BEFX P1-750B-BEFX -> To παρόν product number η XFX απότι βλέπω πλέον το έχει για την έκδοση pro gold αλλά και την άλλη XTR 750 πάλι gold. Eγώ ήθελα το pro, τσίμπησα/χτύπησα μέσω skroutz την PRO KAI στο digital master έχει φωτογραφία του pro. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=XFX%20750W%2080-%20GOLD%20CERTIFIED%20MODULA%28%20P1-750B-BEFX%20%29 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=XFX%20750W%2080-%20GOLD%20CERTIFIED%20MODULA%28%20P1-750B-BEFX%20%29 ...... Aνοίγω και είναι το XTR. Άλλο έχουν στο σάιτ και άλλο μου ήρθε. Θα δεχθούν επιστροφή ? Δέν έχω ανοίξει συσκευασία. Ταινία ασφαλείας όλα κομπλέ κουτάτο. * XTR: http://www.entaonline.com/product/XFX-ProSeries-Black-Edition-750W-Power-Supply-Unit_PSU-XFX-P1-750B-BEFX.htm# http://hardocp.com/article/2014/03/06/xfx_xtr_750w_power_supply_review#.UyzRU1dqNLA PRO: http://www.eteknix.com/xfx-pro-750w-black-edition-fully-modular-power-supply-review/ Μήπως είναι ίδια απλά νεότερη παρτίδα τα XTR?
  14. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Φιλαράκο (επέτρεψέ μου το φιλαράκο δέν βρίζω) όταν παραλάβεις πλήζ ενημέρωσε για τα πάντα εκτός από θρέντ σου και ΕΜΕΝΑ . Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα έχω όλα τα πάρτσ και θα ξεκινήσω να στήνω το νέο μπίλντ μου. Μιάς και έχω πολλά πράγματα να ΤΕΣΤΑΡΩ αλλά και να ΣΕΤΑΡΩ (virtual machines, softwares, stability tests.....) θα κάνω υπομονή για καμιά βδομαδούλα ακόμα μέχρι να αποφασίσω τελικά ( Έχω ένα ΑΞΙΟ 17"άρι για να ασχοληθώ). Θέλω να ακούσω την εμπειρία σου δηλαδή.
  15. Predator_Crack

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Ερώτηση 1: Υπάρχει κάποιος κίνδυνος άν γίνει αγορά κλειδιών από τα γνωστά σάιτ αγοράς εκτός origin k steam (kinguin p.x) και μπεί το κλειδί στο λογαριασμό ? Θέλω να πώ εφόσον γίνει redeem το code και περαστεί στο account μας, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι αργότερα αν ο λογαριασμός μας είναι safe ? Μπορούν οι τύποι του kinguin και οποιουδήποτε άλλου να κάνουν κάτι άλλο ? 2: Έχει κάποιος link με ξεφτύλα τιμή για Crysis 1 maximum edition ? Prive plz. Thx in advance.
  16. Thank you very much παίδες. Φαντάζομαι ανάλογη περίπτωση πλέον εχουμε και για origin.
  17. Καλησπέρα ! Θέλα να μου λύσετε μια απορία που την είχα καιρό . On topic: Ας πούμε ότι έχουμε έναν SSD και έναν μηχανικό από 1 τέρα και πάνω σε μέγεθος. Έχουμε εγκαταστήσει το steam στον SSD μαζί με το λειτουργικό + software και έχουμε περάσει όλα τα games στον μηχανικό (ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ + DOWNLOAD FOLDER του steam). Ας πούμε τώρα ότι χρειαζόταν να γίνει FORMAT στον SSD. Θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο να δεί τα games μετά από νέα εγκατασταση windows ? Εννοώ δηλαδή ορίζοντας πάλι ώς setup-download folder αυτόν που είχαμε π΄ριν στον μηχανικό που έχει και τα GAMES περασμένα HΔΗ. Η απορία μου προκύπτει καθαρά στο ότι ακόμα και αν τα δεί, τί γιένεται με το όλο σύστημα γενικά. Δέν επηρεάζεται η registry ? Δέν χρειάζεται πάλι ένα ένα setup των games ?
  18. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Επικοινώνησα σήμερα με Digideli. Και η RL2455HΜ και η P2414H δέν είναι άμμεσα διαθέσιμες αλλά σε περίπτωση που έκανα παραγγελία σήμερα θα την είχα Παρασκευή στο νησάκι μου. Μεταφορικά-αντικαταβολή είναι δωρεάν και είναι ένα μεγάλο ΣΥΝ. Ρώτησα και για εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας και για τις 2 και η απάντηση ήταν ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2. @ ARMAGEDDON Εσύ είσαι του FPS GAMING και γενικότερα FPS ONLINE/MULTIPLAYER ή όχι ? Έχει καλή τιμή η RL2455HΜκαι λέω και γώ να το ρισκάρω.
  19. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Λοιπόν παίδες μιάς και ξεφύγαμε λίγο από το θέμα για χάρη της AOC θα ήθελα να μου πείτε άν κάνω καλά που έχω καταλήξει στην DELL P2414H. Διαθέτω όπως είπα 200 ευρά και την θέλω αρχικά για games και όλα τα άλλα έπονται. Aπό αυτά που διαβάζω για IPS έχει σχετικά την καλύτερη συμπεριφορά σε games (ghosting etc). Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο από μαγαζιά κυρίως e-shop/public και you.gr (λόγω μεταφορικών).Κάτι σε BENQ, Lg p.x kai LCD ή να ασχοληθώ αποκλειστικά με IPS. Iσχύει η φήμη παραεισαγωγής DELL + E-SHOP ? ~ Thx in advance
  20. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Είχε σκοπό να το κάνει ο τύπος δέν εξηγείται διαφορετικά. Μπράβο του πάντως γιατί 100% σίγουρα κάποιο παιδάκι στο μυαλό θα τσιμπήσει. ~ εν τω μεταξύ, έχει γίνει ΟΡΝΤΕΡ όλων των PARTS και οθόνη δέν έχω αποφασίσει ακόμα.... είμαι πιό άθλιος από τον κύριο του Insomnia φαίνεται.
  21. Predator_Crack

    Επιλογή τροφοδοτικου

    Σχετικά με τα XFX για να μήν μπερδεύεστε, τσεκάρετε το ακόλουθο με τις σειρές της εταιρείας.
  22. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Τρελό respect για το θράσος σου να ποστάρεις εδώ :clap: ~ Πάεει η ευκαιρίτσα
  23. Predator_Crack

    Battlefield 4

    Gamer από πολύ παλιά, 5 χρονάκια τώρα δέν είχα σοβαρό μηχάνημα και αγνοούσα οτιδήποτε ονομάζεται BF ενώ το ήθελα. Θα ασχοληθώ με το καλό τον επόμενο μήνα λόγω του τέρατος εδώ. Θέλω κάποιος να μου γράψει την λίστα με ΟΛΑ τα battlefield 4 games-dlc γιατί έχω χάσει την μπάλα τώρα που κοιτούσα. Αφού πάρω το βασικό BF4 πρέπει να πληρώσω άλλα 35+ φεύγα για να έχω όλα τα extra ? Το premiux έχει τα πάντα μετά ? Επίσης θα βρώ εύκολα στην αρχή games για το βασικό στο online ή σε αναγκάζει να έχεις premium.
  24. Predator_Crack

    Gaming - Movies - etc (23-24" 200e MAX!)

    Πάνω που έπαιρνα τηλέφωνο ισόπ για να ρωτήσω εγγύηση της AOC, τσεκάρω και λέει εξαντλημένο. Εσύ την τσίμπησες ρε άτιμε ?
  25. Predator_Crack

    780 or 770 .:. 4 μοντελάκια

    Να κλειδωθεί το θεματάκι παρακαλώ. Την έκανα την επιλογή μου. Πήγα στην Overclocked της gigabyte gtx 780. Αναμένεται σε λίγες μέρες σπιτάκι μαζί με πολλά αάλλα πραγματάκια ~ Overkill για μια οθονίτσα τώρα στα 1080 αλλά κοίταξα λίγο το ΜΕΤΑ και κάτι κάτω από τα 500 σε ΠΡΑΣΙΝΟ. Έτσι και επέλεξα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.