Jump to content



ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΠΕΙΓΟΝ)


Dodo

Recommended Posts

Γεια σε όλους!,

Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να χαιρετήσω όλα τα μέλη του forum και να πω ότι παρόλο που είμαι καινούριο μέλος στο forum παρακολουθώ πολύ καιρό τις συζητήσεις σας.Έμαθα πολλά πράγματα, αλλά δεν ένοιωθα την ανάγκη να ρωτήσω κάτι λόγω του ότι όλες μου οι απορίες καλλύπτονταν από μια αναζήτηση στα θέματά σας.

και μπαίνω στο ψητό .........

Αυτό που με ανδιαφέρει είναι να φτιάξω ένα καινούριο σύστημα . Έχω κατασταλλάξει από πλευράς CPU στην INTEL . Το θέμα που με απασχολεί πολύ καιρό είναι ποιο να προτιμήσω τον PENTIUM 4 3,2 NORTHWOOD με την ASUS P4C800-E DELUXE ή τον PENTIUM 4 540 3,2EGHZ με την αντίστοιχη μητρική της ASUS ! O λόγος που δεν μπορώ να αποφασίσω είναι ότι οι μητρικές ASUS για τον P4 δέχονται ddr 2 για τις οποίες δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια καθώς και για τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές . Από την άλλη όμως οι καινούριες μητρικές με το νέο socket μπορεί να είναι καλύτερη επένδυση για το μέλλον περιμένοντας ειδικά νέα stepping των επεξεργαστών της INTEL.

Περιμένω ανυπομονετικά τις απαντήσεις σας και ευελπιστώ να με βοηθήσουν στο να ξεκαθαρίσω το τοπίο (καλά ποιος είμαι, πάλι έγραψα :p ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

παρε τον northwood που ανεβαζει μικροτερη θερμοκρασια.τραβα του και λιγο overclocking και μεχρι να κανεις αναβαθμιση θα εχει επικρατισει αλλο socket παλι,ή αλλο chipset,και σιγουρα θα εχουν χαρακτιριστικα που θα σε κανουν να θελεις καινουργια μητρικη.για τις μητρικες βαριεμαι να κανω τον κοπο να ψαξω για τα συγκεκριμενα μοντελα,αλλα απ'οτι ξερω αυτες που περνουν ddr2 εχουν υποδοχες και για ddr1 (οχι ταυτοχρονη λειτουργια βεβαια).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.