Jump to content



Laptop Mobo Keyboard Connector Ribbon Cable Lock Clip


Predator_Crack

Recommended Posts

Χρειάζομαι άμμεσα 2 κλιπάκια που "κρατούν" την καλωδιοταινία του πληκτρολογίου σε 2 toshiba laptop μιάς και το ένα είχε σπάσει εδώ και καιρό και με πατέντες δούλευε κάπως (έπαψε να λειτουργεί το keyboard πλέον μιάς και δέν κάνει επαφή σωστά το καλώδιο) και ένα άλλο που έτυχε βλάβη κιόλας.

Μιλάω για το πλαστικό της εικόνας παρακάτω. Υπάρχουν 2 τρία είδη από αυτά (σφινωτά π.χ και το πάνω-κάτω που κλείνει και το οποίο χρειάζομαι)

ΕΙΚΟΝΑ

image01.png

Μοντέλο Λάπτοπ: TOSHIBA SATELLITE P300D-214

MODEL NO. PSPDCE-02M007DU

Δυστυχώς είμαι σε νησάκι (ΚΕΡΚΥΡΑ). Οι εταιρείες μου λένε για αλλαγή μητρικής που ΚΟΣΤΙΖΕΙ, ΚΕΡΚΥΡΑ δέν παίζει κάτι που έψαξα από χαλασμένα PARTS/mobo και σε ηλεκτρονικομαγαζάκια, Αθήνα δέν είμαι για συνάντηση και τσεκάρισμα οπότε ρισκάρω και δέχομαι αποστολή με ΕΛΤΑ άν έχετε να δώσετε κάτι. Άν έχεται από κάποιο παρόμοιο μοντέλο λογικά θα κάνει άν έχετε ίδιο super.....

(Μήν προτείνετε λύσεις ...για να μήν χρησιμοποιήσω το κλιπάκι μιάς και ότι και να κάνω σε λίγες μερούλες με λίγο κούνημα ή κάτι άλλο χάνεται η επαφή. Άν δέν κλειδώσει...δέν κλείδωσε)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά έκανα ότι είπε ο nevolin, δούλεψε άριστα για 3 μερούλες αλλά μετά πάλι τα ίδια ενώ στην ουσία δέν έχει κουνηθεί καθόλου. Κόλλησε για τα καλά δηλαδή εξαρχής. Είναι θέμα της επαφής που κάπως την χάνει. Έχω κουραστεί με το θέμα οπότε...

UP

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.