Jump to content



που μπορω να βρω χαλκο?


god

Recommended Posts

Για να μην πεταξεις τζαμπα τα ευρω σου καλυτερα πες μας τι θελεις να κανεις (στο περιπου!). Ο χαλκος τελευταια φορα που αγορασα ειχε ~10€/kg.

Αν στο κυκλωμα σου χρησιμοποιησεις παντου αλουμινιο δεν θα υπαρξει προβλημα. Μονο οταν στο ιδιο κυκλωμα εχεις χαλκο και αλουμίνιο δημιουργείτε ηλεκτρολυση.

Link to comment
Share on other sites

α ενταξει φτηνος ειναι,γιατι ειχα δει κατι τρελα νουμερα σε site του εξωτερικου και ειχα τρομαξει.

θα κανω ενα αρκετα extreme παθητικο συστημα ψυξης.θα ειναι πολυ extreme και ελπιζω να κανει καλυτερη δουλεια απο αεροψυξη.θα το ενωσω με το κουτι μου.αυτα, παραπανω αφοτου το καταφερω ή αφοτου κανω καμια βλακεια και το χαλασω στα μισα

Link to comment
Share on other sites

me 10euro/kg δεν 8α το λεγα και φ8ηνο...

υπολογισε πως για να κανεις ολοκληρο το συστημα σου πα8ητικο 8α χρειαστεις,σε κα8αρη ποσοτητα χαλκου,πανω απο 10 κιλα (για παραδειγμα μια καλη αεροψυκτρα με κραματα χαλκου ζυγιζει ~600-800 γραμμαρια)

αν υπολογισεις οτι για να παρεις αυτην την ποσοτητα κατεργασμενου χαλκου 8α εχεις και αρκετα κιλα φιρα,τοτε μαλλον δεν ειναι κ τοσο οικονομικο

Link to comment
Share on other sites

αν γινει απο αλουμινιο θα μπορει να παιρνει μεγαλη ποσοτητα θερμοτητας απο τον επεξεργαστη στο σημειο επαφης τους?μαλλον οχι ε?οποτε αν βαλω χαλκο ο οποιος θα ακουμπαει με το αλουμινιο και το αλουμινιο με το νερο δεν θα εχω προβλημα ε?ή θα χαλαει η αποδοση στην επαφη των δυο μεταλλων?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.