Jump to content



Ubuntu ή XP;


savvas144

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Πρόσφατα έγινε μια πατάτα με το παλίο λειτουργικό μου σύστημα και πρέπει να το ξαναπεράσω και σκέφτομαι είτε να βάλω windows xp professional με sp3 (έχω είδη το cd), είτε linux ubuntu 12.04 clean install (έχω κι αφτουνού το cd έτοιμο) και είναι μεγάλο το δίλημα. Έχω βαρεθεί τα error και τους ιούς των windows και τα ubuntu bootάρουν πιο γρήγορα και χρησιμοποιόυν μικρότερα ποσά μνήμης ram (καλύτερο για gaming) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εγκαταστήσmω τα εξής προγράμματα και γι'αυτό ζητάω την βοήθειά σας : skype, visual studio (visual basic) 2008-2010, το παιχνίδι league of legends ή heroes of newerth. Απο εμφάνιση μου αρέσουν και τα 2 λειτουργικά συστήματα απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ubuntu όπως και τα xp. Υπολογιστής : 3ghz pentium 4 επεξεργατής , 2gb μνήμη ram ddr1, μία αρκετά καλή κάρτα γραφικών (στα xp έκανα καλό gaming) και 120gb σκληρό δίσκο. Και θέλω να μου πείτε αν γίνεται να δώσω παραπάνω απο 40gb στα ubuntu, γιατί την προηγούμενη φορά που τα έβαλα (όχι απο cd) μπορούσα να βάλω μόνο 40gb.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Σάββας

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν...άποψή μου.

winXP dual boot με Ubuntubased διανομή....οι λόγοι:

1o)league of legends σε linux=χλωμό άρα xp

2o)heroes of newerth=HoN σε linux

3ο)visual basic σε linux=χλωμό ως κάτασπρο άρα xp

4ο)skype σε linux=χαλαρά (τσέκαρε την webcam σου αν έχεις)

5ο)δε σου προτείνω ubuntu 12.04 λόγο gui...λιγο βαρύ θα σου πέσει...προτείνω [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VmGIeZJYG4A]voyager linux 12.04[/ame]

6o)Αυτό με τα 40 γιγα δεν το πολύκατάλαβα να σου πω την αλήθεια το πρόβλημα.

:-)

Link to comment
Share on other sites

ε αρα xp ε?

οχι δεν εχω επιλέξει ήδη απλά μο αρέσει σαν λειτουργικό σύστημα και είναι σαφώς "καλύτερο" (δεν μπαίνουν ιοί,σπάνια βγάζει έρορ και μπουτάρει γρήγορα) απλά εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όλα τα προγράμματα που θέλω.

Link to comment
Share on other sites

παιχνίδια παίζω ή league of legends ή heroes of newerth ή aion ή world of warcraft. ε εντάξει δεν πειράζει αν δεν λειτουργούν όλα με ubuntu. και το visual basic δεν το χρησιμοποιώ και πάρα πολύ άρα δεν με πειράζει αλλά θέλω να τσεκάρω τώρα πόσα απο αυτά τα παιχνίδια παίζουν

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.