Jump to content



Μνήμη 1GΒ Corsair TWINX1024-3200C2PT


koskarp

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Αξίζουν οι μνήμες του τίτλου (2x512 Corsair TWINX1024-3200C2PT) ????? Λέει πως είναι Cas2 (2-3-3-6) για Intel και Cas2.5 (2.5-3-3-6) για AMD. Τιμή αγοράς 220 ... Τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Koskarp ποσο ασχολεισαι με το overclocking? Ρωταω γιατι αν δεν ασχολεισαι και πολυ(φανηκε απο κατι που ρωτησες) τοτε δεν υπαρχει λογος να παρεις το εν λογω κιτ. Βαλε κατι να κανεις την δουλεια σου και αν αργοτερα το αποφασισεις με το καλο οτι θελεις να κλοκαρεις επεξεργαστη και μνημη τοτε ψαξε για κατι καλο.

Link to comment
Share on other sites

Jax έχεις δίκιο δεν πολυασχολούμαι τώρα πια με το "άθλημα" (δυστυχώς εγκατέλειψα απ' όταν η δουλειά μου μου έτρωγε-τρώει 14 ώρες την ημέρα) :giveup:

Παρόλα αυτά, τώρα που βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου Hardware ψάχνω κάτι καλό όχι για τρελό oc, αλλά κάτι που να αξίζει τα λεφτά του τώρα και στο μέλλον!

Ακούω κάθε πρόταση που μπορεί να κάνει την "δουλειά" μου με την καλύτερη απόδοση/τιμή... :T:

P.S. Έχω ήδη κλοκάρει παλαιότερες Cpu και μνήμες (είμαι waterchilled εδώ και 1,5 χρόνο!) :o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.