Jump to content



About : blank


dohc161416003179

Recommended Posts

Εκλεκτά μέλη του φόρουμ, προσπαθώντας να μπω στη σελίδα rojackpot.com, όπου όπως ξέρετε περιγράφει τα συστήματα του BIOS μού κολλησε ένα pop-up, το οποίο μου βγάζει κάθε φορά που ανοίγω τον explorer ησελίδα blank και μου εμφανίζει μια σελίδα search για οτιδήποτε( από φάρμακα ως αυτοκίνητα ενώ μου πετάει κα ιτο pop up ότι ο υπολογσιτής έχει μολυνθεί και πρέπει να κατεβάσω ένα antivirus. To Νορτον μου βγάζει ότι είμαι καθαρός, όπως και το Spysweeper,το οποίο κάθε φορά μου λέει ότι έχω αλλάξει την προκαθορισμένη μου σελίδα στην blank(που εμφανίζει τα προαναφερθέντα). ¨Εψαξα μήπως μου έχω κατεβάσει κατά λάθος κάποιο τέτοιο πρόγραμμα αλλά εις μάτην. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το λινκ. Το εγκατέστησα και όντως μου εντόπισε δύο στοιχεία στη registry, τα οποία επηρέαζαν την main page, που απομακρύνθηκαν, αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον ΙΕ μου τα ξαναεμφανίζει, τα ξαναπομακρύνω, μου τα επανεμφανίζει κ.ο.κ. Δεν βλέπω σωτηρία.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πολυ της μοδας αυτες οι βλακιες βλεπω. Ανοιγει παραθυρο,θες να εγκαταστησεις κτλκτλ...και βρισκεσαι με ενσωματομενη search bar στον explorer σου.

Εγω παντως με το ad-aware και λιγο manual ψαξιμο στη registry το εδιωξα.

Αντε να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.