astrolabos Ιανουάριος 31, 2005 #82 Ιανουάριος 31, 2005 Πιστεύω ότι η διοίκηση τα "πέρνει" από το BnB Noobwars ρε
apocalypse Φεβρουάριος 1, 2005 #84 Φεβρουάριος 1, 2005 Οκ , κατέβασα τον client , έβαλα το patch του BnB (όπου έκανα register). Αλλά όποτε το ξεκινάω (με το L2.exe) , με "χαιρετάει" με το παρακάτω μύνημα. :cry: To εγκατέστησα 2 φορές , με τα ίδια αποτελέσματα. Χρειάζεται τίποτα παραπάνω? EDIT : Ο client που κατέβασα ήταν το L2_C2_installer.zip , από την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Αν το C2 σημαίνει chronicles 2 υποψιάζομαι οτι έκανα λακαμία.....
Samael Φεβρουάριος 1, 2005 #85 Φεβρουάριος 1, 2005 Τρεχεις το L2.exe που ειναι μεσα στο φακελο System ετσι?
apocalypse Φεβρουάριος 1, 2005 #86 Φεβρουάριος 1, 2005 Ναι.Το L2_C2_installer.zip είναι ο σωστός client?Γιατί σε προηγούμενη σελίδα του thread διάβασα οτι οι BnB & noobwars είναι servers για το chronicles 1 , οπότε αν το C2 σημαίνει chronicles 2 την πάτησα.
apocalypse Φεβρουάριος 1, 2005 #88 Φεβρουάριος 1, 2005 Οκ , για να μην την ξαναπατήσω , ο client που υπάρχει στο site του noobwars δουλεύει και στον BnB?Αν όχι , υπάρχει κανένα link για τον σωστό client?
RootX Φεβρουάριος 1, 2005 #89 Φεβρουάριος 1, 2005 Μπορείς να κατεβάσεις ή τον client από το NW ή κάποιον από εδώ. Όποιος κατεβαίνει ποιο γρήγορα.Όποιον C1 κατεβάσεις, με αντίστοιχο patch παίζει και στους 2 servers.
Fireknight Φεβρουάριος 1, 2005 #90 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Πιστεύω ότι η διοίκηση τα "πέρνει" από το BnB Noobwars ρε Πεστα μεγαλε ... τεραστιε ... γιγαντα ... n00bwars ρε ...:tongue:
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2005 #91 Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Πεστα μεγαλε ... τεραστιε ... γιγαντα ... n00bwars ρε ...:tongue: Εκεί που τα drops είναι για άντρες, όχι φλώρικα 10x που σε ανεβάζουν στο πι και φι
icy20 Φεβρουάριος 2, 2005 #95 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Εκεί που τα drops είναι για άντρες, όχι φλώρικα 10x που σε ανεβάζουν στο πι και φι Θα συμφωνησω αλλα ειναι και ξενερα να μην πιανουν τα SS & BSPS Εγω συνεχιζω γιατι περισσοτερο chat κανω παρα παιζω
RootX Φεβρουάριος 2, 2005 #96 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από icy20 Θα συμφωνησω αλλα ειναι και ξενερα να μην πιανουν τα SS & BSPS Εγω συνεχιζω γιατι περισσοτερο chat κανω παρα παιζω Εσύ δεν είσαι που έβριζες τους campers στο UT ?
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 5, 2005 #97 Φεβρουάριος 5, 2005 Αυτά τα Blessed Spiritshot-D Grade αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός μαγικού; Ή είναι ιδέα μου και τα πληρώνω επί ματαίω!!Τα Soylshot;Το Crystal Scroll Enchant Armor (Grade D) τι είναι και σε ποιον δουλεύει;
Samael Φεβρουάριος 5, 2005 #98 Φεβρουάριος 5, 2005 Κατ αρχην αρκετα πραγματα εξηγουντε εδω http://lineage.warcry.com/Τα Spiritshot φανταζομαι κανουν κατι αναλλογο με τα Soulshot που χρησιμοποιω εγω ως fighter.Αυξανουν δλδ τη ζημια που προκαλει το καθε χτυπιμα.Το Enchant κ γω εχω απορια τι κανει κ γιατι το πουλαν τοσο ακριβα....
RaNd Φεβρουάριος 5, 2005 #99 Φεβρουάριος 5, 2005 τα bsps (Blessed Spiritshot) ενισχυουν τα spells κατα 100% ενω τα απλα κατα 50%.Το Enchant δινει +1 στο καθε item (defence, attack, αναλογα αν ειναι για weapon ή armor)
Giorgos Φεβρουάριος 5, 2005 #100 Φεβρουάριος 5, 2005 Στο noobwars έχει ένα πολύ καλό οδηγό στα αγγλικά (400 σελίδες) http://www.noobwars.gr/forum/index.php?showtopic=6027 Να ρωτησω και εγώ κάτι. Κάποιος άγνωστος με προσκάλεσε να μπω σε μια clan, πρέπει να αποδεκτώ ή όχι; Τι κερδίζω και τι χάνω αν μπω σε μια clan; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.