Jump to content



Περιεργο προβλημα με τηλεορασοκαρτο


giorgos_cupra

Recommended Posts

Αποφασησα και εγω με τη σειρα μου να αγορασω ενα tv tuner(ξοδευοντας χρηματα που προοριζοταν για μελλοντικη βελτιωση του αμαξιου μου:( ).Αλλα,(ως γνοστων παντα υπαρχει ενα αλλα)οταν πηρα το Crypto του φιλου μου για δοκιμη δεν ευρισκε κανενα καναλι ενω στον φιλο μου δουλευει κανονικα!Πιστευεται να φταιει η κεραια?Απο την αλλη μου φαινεται οτι δεν μπαινει τελειως μεσα στην PCI,ισως να μενει 1/2 ή 1 χιλιοστο εξω.Τεσπα...αρχικα σκεφτομουνα να παρω το winfast tv usb 2 αλλα βρηκα κατι προβληματακια που ειχε με την usb2 και ετσι αποφασησα να παρω το winfast tv 2000 xp deluxe.Λεει αυτο το tuner απο αποψη ποιοτητας εικονας και απεικονιση filmnet???

Link to comment
Share on other sites

Αν εκει κοντα στον υπολογιστη εχεις καποια τηλεοραση δοκιμασε να συνδεσεις την κεραια της τηλεορασεως επανω στην καρτα. Αν δοκιμαζεις να ποιασεις καναλια με αυτην που εχει μεσα(δεν εχουν ολες μεσα κεραια τηλεορασεως) τοτε ειναι πιθανο με καμια καρτα τηλεορασης να μην ποιασεις καποιο καναλι, λογω περιοχης, υψομετρο, παρεμβολων απο φυσικα αιτια...κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.