Jump to content



οτι εχει απομεινει!


panos444

Recommended Posts

ups mge nova 1100VA. link: EATON NOVA 1100VA AVR SERIAL - UPS - E-SHOP.GR

Οθoνη υπολογιστh LCD Turbo-x 72AM, mε ενσωματωμενα ηχεια (17αρα tft)

PINNACLE PCTV 340E HYBRID STICK SOLO αχρησιμοποιητο στο κουτι του με αποδειξη-εγγυηση: PCTV Systems > Products > Products Europe/Asia > Hybrid products > PCTV Hybrid Stick Solo (παιζει digea!)

4μοντεμ (τα 3 ειναι και ρουτερ) πληρως λειτουργικα με τους μετασχηματιστες τους. (ενα thomson tg585v7,ενα philips cga5720n/te, ενα sagem f@st 1500wg,ενα sagem f@st 800,και ενα pirelli drg a124g)

ολα μαζι πακετο στα 100, αλλιως 50 το ups, 40 η οθονη, 20 το τιουνερ, 30 τα μοντεμ.

αθηνα παραλαβη απο το σπιτι μου για οποιοδηποτε ελεγχο αλλιως αποστολη μετα απο καταθεση με οποιο τροπο επιθυμει ο αγοραστης.

Link to comment
Share on other sites

To PINNACLE PCTV 340E HYBRID STICK SOLO εχει και αναλογικο σημα??Το εχεις δοκιμασει να δεις αμα δουλευει σε win 7??Περιοχη??

καλησπερα,

ειναι οπως το πηρα στο κουτι του το ανοιξα το ειδα και το ξαναεβαλα μεσα! δουλευει σε 7αρια συμφωνα με τον κατασκευαστη του. μενω στον κοκκινο μυλο. προσβασιμη περιοχη απο εθνικη,αττικη οδο και προστιακο απο τα μεσα.

Καλησπερα

Ενδιαφερομαι για το UPS. Ποτε το πηρες? Εχει εγγυηση? Μπαταριες αλλαξες καποια στιγμη ?

καλησπερα,

το ups το πηρα Μαιο του 2010 (καπου στην μετακομιση το ειδα) απο τα μουλτιραμα. το ειχα στο πισι σαν φοιτητης. ηταν κλειστο χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι,και τωρα δεν το δουλευω απο τον φλεβαρη λογω οτι δεν εχω σταθερο υπολογιστη. μπορεις να του κανεις οποιο ελεγχο θελεις,δουλευε αψογα μεχρι την τελευταια μερα που το λειτουργησα.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=3441]Aris137[/MENTION] ενδιαφερεσαι ακομα για το ups?

Περιμένω ακόμα απάντηση για το ups που επέστρεψα στο πλαίσιο..μία από αυτές τις μέρες θα ξέρω μου είπανε μόλις.Αν δεν μου το αντικαταστήσουνε θα προχωρήσω στην συναλλαγή!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.