Jump to content

panos444

Premium Members
  • Posts

    1.519
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by panos444

  1. Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα την βοήθειά σας για μία λύση που αναζητάμε στην εταιρία μας. Να σας πω ότι δεν ασχολούμαι με το ΙΤ στην εταιρία που δουλεύω (Ηλ. Μηχανικός) αλλά πιστέυω πως πολλοί από εδώ έχουν κάνει παρόμοια αναζήτηση/ έχουν εμπερίες με το παρακάτω θέμα: Στα πλαίσια αναβάθμισης ενός χώρου που έχουμε για συνεδριάσεις στην εταιρία, θέλουμε να πάρουμε Ασύρματη κάμερα για τηλεδιάσκεψη. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιου είδους λειτουργικό, θα μπορούσε να συνδέεται με το pc ασύρματα όμως. Επίσης θα θέλαμε να έχει ικανοποιητική εικόνα και μικρόφωνο/α. Όποιος έχει γνώμη/πρόταση ας την πει! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. panos444

    World of Tanks

    Καλησπέρα! Ύστερα από καιρό μπήκα να παίξω. Διάβασα εδώ για τις γυναίκες στο πλήρωμα και έβαλα μία αρχηγό. Κάνει μεγάλη διαφορά, είναι σαν να παίζω με άρμα μεγαλύτερης κατηγορίας από τους αντιπάλους. Όσον αφορά τα γραφικά που έβλεπα σε προηγούμενα ποστς @1440 έχω 60 καρέ περίπου με την 1070. (vga stock,Ryzen 1700X στοκ, 32gb ram 2933.)
  3. panos444

    Αυτοκίνηση

    Δεν είχα κάνει χρήση της ασφάλειας ποτέ, αλλά ποια ασφάλεια σου αλλάζει κάτι επειδή μεταβλήθηκε η ποιότητα ή η αποτελεσματικότητά του; Υποθετικά μιλάω, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Αν θες να βρω ένα ασφαλιστήριο να σου στείλω με πμ.
  4. panos444

    Αυτοκίνηση

    Είχα και γω ΜΧ-5, το ασφάλιζα και για κουκούλα με Interamerican (όχι anytime). NC 1800cc του 2008 με την "κομπίνα" της ακριτικής τοποθεσίας έβγαινε περίπου 160-170€ όλα μέσα και μερική και ολική κλοπή. Μέχρι τον Ιούλιο που το πούλησα έτσι το ασφάλιζα.
  5. panos444

    Αυτοκίνηση

    Έχει και τα καλά του το να μην βρίσκεις αυτοκίνητο να πάρεις..! (σχεδόν 6 μήνες χωρίς αυτοκίνητο..) Το χειρότερο είναι τέλος του χρόνου τα τέλη και η ασφάλεια. Ειδικά αν συνδιαστεί με κανένα σέρβις/λάστιχα κτλ.
  6. panos444

    Αυτοκίνηση

    Κάνει δουλειά αυτό; Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να στο δανείσω. Μου πήρε ένα ο αδερφός μου, και σε ΜΧ5 του 2008 βλάβες έβλεπα μόνο.
  7. panos444

    Αυτοκίνηση

    Αυτό που λέτε για το βερνίκι και τα φανάρια ισχύει. Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (ΜΧ5 του 08) είχε αρχίσει να θολώνει στα μπροστινά φανάρια, τα έτριψα και τα έδωσα σε μπογιατζή (αυτοκινήτων) και μου τα πέρασε βερνίκι. 2 καλοκαίρια μετά και ήταν όπως όταν τα πρωτοφόρεσα μετά το βερνίκι!
  8. Δεν χρησιμοποιώ συχνά εργαλεία για επαγγελματικούς σκοπούς, το καλύτερο συνεργείο που έχουμε από ηλεκτρολόγους έχουν όλοι τους από ένα μικρό 10άρι Bosch και για τα βαριά Dewalt. Είναι πολύ χρήσιμα και η μπαταρία τους 1-2 φορές που το δανείστηκα έβγαλε αρκετές ώρες για ελαφριά συνεχώμενη χρήση. Θα έλεγα πως αν σκέφτεσαι να τρυπάς να μην του δώσεις ευκαιρία, αλλά σαν βιδολόγος ή ελαφρύ δράπανο πχ βιομηχανικά πάνελ που τρυπάνε τα δικά μας συνεργεία είναι πολύ οκ.
  9. panos444

    Official ΦαγητοThread v2.0

    ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη συνταγή!!!! Χθες πήγα στο πρώτο Beer festival (με food street) της Θεσσαλονίκης. Είχε απίστευτα κόσμο, πολύ κακή διοργάνωση, ήταν λίγο beer festival από τα Lidl. Πραγματικά οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι για γέλια, που είναι τα νέα ταλέντα με όρεξη και μεράκι για νόστιμο φαγητό; Επίσης πολλές μικρές ζυθοποιίες απουσίαζαν, ενώ κανένα από τα μεγάλα "αφεντικά" δεν έκοβε αποδείξεις παρά μόνο η ζυθοποιία Σαμοθράκης. (μέτρια η μπύρα τους).
  10. panos444

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Έχει και το θετικό του αυτό το ψήσιμο: έμεινες στην ζούγκλα μόνος; Πιάνεις το θήραμα ανάβεις τον αναπτήρα και τρως.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. panos444

    Official Ryzen Club

    Την Κ7 έχω και έβαλα το F5 χθες. Ισχύει η είδηση να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση; Edit:Ίσως δεν ισχύει για όλους. Είναι στοκ όλα στο bios και η τάση δείχνει ΟΚ.
  12. panos444

    Official ΦαγητοThread v2.0

    2 πλο μπιφτεκι, 4πλο τσενταρ και μπεικον..! Ο όγκος που του δίνει δεν είναι προϊόν photoshop!
  13. panos444

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Το σ/κ ύστερα από καιρό μου έφτιαξε μπέργκερ! Δεν είχε πολύ εμφάνιση αλλά πολύ γευστικό. Το δικό μου είναι αυτό με τα μπέικον.. το δικό της είναι κοτόπουλου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. panos444

    Official Ryzen Club

    Έχει την κουμουτσα την αντλία από πάνω! [emoji14] πάντως διαφορά δεν βλέπω, προφανώς κάτι γίνεται. Γενικά η μητρική δεν λέει πολλά. Διαφήμιζε την κάρτα ήχου και την ενίσχυση στα ακουστικά και είναι πιο ψοφια και από το κινητό μου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. panos444

    Official Ryzen Club

    Μόλις έκανα bios update στο f5 και τώρα οι θερμοκρασίες που βλέπω από το cam αλλά και τα υπόλοιπα είναι 20 βαθμούς κάτω. Κάτι συμβαίνει, ή πριν ήταν ότι να ναι η τώρα.. (idle 31 βαθμούς) στο παιχνίδι μέχρι 40. Τα φουρφουρια (αλλαγμένα) έως 1500 στροφές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  16. panos444

    Official Ryzen Club

    Αν διαβάσεις πριν ορισμένες σελίδες θα βρεις δικά μου από ΑΙΟ nzxt x52, από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος. Οι θερμοκρασίες στοκ είναι από 45 στην καλύτερη, μέχρι 65 στην χειρότερη, και έκανε πολύ θόρυβο. Αν θες κάποιες λεπτομέρειες ή να τρέξω κάτι σύντομο μου λες. Πληροφοριακά άλλαξα ανεμιστήρες και ηρεμισα, οι θερμοκρασίες πάνω κάτω οι ίδιες. Επίσης και από την μητρική δεν είμαι ευχαριστημένος, όσο φθηνότερη τόσο το καλύτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  17. panos444

    Mindfactory και VAT ID

    Και έχουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ support. 4 χιλιάρικα θα έβαζα παραγγελία και είχα ακριβώς ίδια αντιμετώπιση. Γιατί δεν τα παίρνεις από Amazon;
  18. panos444

    Αυτοκίνηση

    @astrolabos για μένα κατέληξε σε ένα αυτοκίνητο που να σου ΑΡΕΣΕΙ πάνω απόλα γιατί από ότι κατάλαβα θα το οδηγάς για χρόνια. Στον κινητήρα αποφάσισε μετά. Για οικογένεια πάντως αξίζει να είναι τούρμπο ότι και να είναι για να μπορείς να κάνεις προσπέραση άνετα ακόμα και φορτωμένος. (Δεν κάνουν τα άλογα την προσπέραση :p) Αγοράζοντας μεταχερισμένο πχ ελεγχμένο από spot mechanic ή κάποιον έμπιστο μηχανικό φαναρτζή θα κερδίσεις σε χώρους και κύληση και θα χάσεις σε τεχνολογία αιχμής. Τέλος ότι και να πάρεις καβάλησέ το να δεις αν σε ευχαριστεί. Είναι πολύ πιο σημαντικό από την "ασήμαντη" γνώμη του Πάνος444.
  19. panos444

    World of Tanks

    Είχα καιρό να μπω αλλά βρήκα μάλλον εύκολους αντιπάλους!
  20. panos444

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Πήγα μία βόλτα από το εμπορικό και προτίμησα να φάω ένα γλυκάκι από φαγητό!! Hint: δείτε το μέγεθος σε σχέση με το 0,5lt μπουκαλάκι με νερό..!!
  21. panos444

    Official Ryzen Club

    Gigabyte k7. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  22. panos444

    Αυτοκίνηση

    Ποιο Μιάτα έχεις; Εδιτ: για να λες 19 χρόνια έχεις το ΝΒ λογικά..!
  23. panos444

    Official Ryzen Club

    Για τις μνήμες ισχύει ότι είναι για κλάμματα. Για το boot time δεν θα το έλεγα. Δεν νομίζω πως κάνει πάνω από 15" να ανοίξει το δικό μου. (Μ.2 960 εβο)
  24. panos444

    World of Tanks

    βγάλανε και 11 λέβελ;!
  25. panos444

    Official Ryzen Club

    Η gigabyte (gaming k7) δεν έχει δώσει ακόμα bios για τις μνήμες και έχει να βγάλει από τον Απρίλιο σχεδόν με το λανσάρισμά τους.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.