Jump to content



psu???


gbak

Recommended Posts

Αν το συστημα σου ΔΕΝ ειναι overclocked τοτε το τροφοδοτικο σου δεν εχει προβλημα. Σου παρουσιαζει κανενα περιεργο προβλημα? δηλαδη εκει που παιζεις καποιο παιχνιδι να κανει τυχαια restarts ή καμια φορα που πας να το ανοιξεις να μην αναβει?

Αν οχι δεν εχεις προβλημα. Βαλε και με ενα πολυμετρο πανω σε molex να μετρησεις τις τασεις σου για να σου φυγει και το ψυχολογικο.

Καποιο προγραμμα που να μετραει τις τασεις στην μητρικη δεν εχεις?

Link to comment
Share on other sites

το συστημα ειναι default απλα μου πεταξει κανα δυο μπλε οθονες ....και κανει πολλα bug δηλαδη κολλανε τα windows πολλα παραθυρα do not respond και κανει κατι περιεργα σαν να ξαναξεκινανανε τα windows αλλα χωρις το εικονιαδιακι τις ati κατω δεξια....

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα οι καναδυο μπλε οθονιτσες μπορει να ειναι οτιδηποτε. Το κολληματα ορισμενες φορες στα Windows με τον P4 ειναι δεδομενα, οπως και ολα τα υπολοιπα. Πρωτα σιγουρεψου οτι το συστημα ειναι σωστα στημενο(κανε ενα γερο backup τα δεδομενα σου , και μετα format και στησιμο τα Windows απο την αρχη με ολους τους τελευταιους drivers για τις συσκευες σου) και αν δεν δουλεψει αυτο τοτε κοιτα για τροφοδοτικο, το οποιο ομως μην το αγορασεις. Προσπαθησε να δανειστεις απο καποιον φιλο σου ενα καλυτερο και να δεις αν σου κανει τα ιδια. Αν δουλεψει τελεια, τοτε πηγαινε για αγορα καινουριου.

Y.Γ. το Chieftec του Πλαισιου ειναι 340W και οχι 360.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα λάθη εμένα μου θυμίζουν λάθη στη μνήμη. Τρέξε ένα memtest+ να δεις τι γίνεται, κι αν βγάζουν λάθη (test 5 και 8 κυρίως) τότε αύξησε λίγο την τάση στην μνήμη να δεις αν στρώνει η κατάσταση. Επίσης θα μπορούσες να χαμηλώσεις και timings σε περίπτωση που είναι πολύ "σφιχτά".

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.