Jump to content



σβησημο οθόνης!


tsakali

Recommended Posts

καλησπέρα! γενικά είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μπορεί να τύχει κατά την εκκίνηση να μην εκκίνηση η οθόνη, κάτι το οποίο το διόρθωνα βγάζοντας την μπαταρία κ τα ρεύματα γενικά για κανά λεπτό. σήμερα έβαλα το sleeping dogs ενώ παίζω κανά 15λεπτό τσακ χάνετε η εικόνα κ η οθόνη δείχνει να ψάχνει σήμα ενώ το διόρθωνε pc συνεχίζει να δουλεύει κανονικά πατώ reset κ πάλι εχω εικόνα! γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? βασικα κάποτε είχα ένα πρόγραμμα που μου έδειχνε τα πάντα θερμοκρασίες επεξεργαστές όλα την ώρα του παιχνιδιού αλλά δεν θυμάμαι καν ποιο είναι, αν το γνωρίζει κάποιος ας μου πει έτσι θα δω ΊΣΩΣ τι φταίει!

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Κάτι παίζει ίσως με την καρτούλα σου....

Σχετικά με το πρόγραμμα που ψάχνεις είναι το MSI Afterburner.

EXAMPLE -> SPOILER

crysis2011-02-1805-19-43-15.jpg

Βίντεο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xeUSkaZ4_t0]how to enable MSI afterburner on-screen display - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

σήμερα έκανα format. πριν το φόρμα είχα νούμερα από καμία φορά κατά την εκκίνηση αλλά έπαιζα BF2 ώρες ολόκληρες κ όλα ρόλοι. ΊΣΩΣ το βάλω αύριο μετά την δουλειά κ το BF2 να δω αν το κάνει πάλι. όσο για το πρόγραμμα σαν αυτό είναι αλλά μου τα έδειχνε ποιο μαζεμένα αν θυμάμαι καλά στην αριστερή γωνία, αλλά την ίδια δουλειά κάνει, αύριο θα βάλω κ το πρόγραμμα μήπως κ δούμε τι φταίει να μπορούμε να παίξουμε σαν άνθρωποι! ελπίζω να μην φταίει η κάρτα θα είναι η δεύτερη στην ίδια εγγύηση :-(

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.