Jump to content



Tool για SQL ερωτήματα με γραφικό τρόπο.


neuromancer

Recommended Posts

Υπάρχει λογισμικό για linux που να επιτρέπει να συνδεθείς σε κάποιο RDBMS (κατά προτίμηση MySQL) και να φτιάξεις ερωτήματα (όχι απαραίτητα τα πάντα-όλα) με γραφικό τρόπο, όπως πχ. έχει η Access, ο MS SQL Server, το Navicat, κτλ σε Win OS?

Link to comment
Share on other sites

Δε φαίνεται να είναι αυτό που θέλω. Τέτοια λειτουργικότητα την καλύπτει το MySQL Workbench πολύ καλά. Αυτό που ζητάω είναι αυτό που κάνει το tool (win app) που φαίνεται εδώ:

FlySpeed SQL Query - Combined visual query building and SQL text editing

Διαμορφώνεις το ερώτημα με γραφικό τρόπο και παράγεται ο SQL κώδικας. Σε win έχω 2-3 λύσεις αλλά σε linux δεν έχω ιδέα τι υπάρχει και θέλω μια λύση για του linuxάδες μου.

[MENTION=1215]nucleus[/MENTION]

Δεν έχει γραφικό query builder το Workbench - το χρησιμοποιώ ήδη για όλα τα υπόλοιπα και αυτός ειναι ο λόγος που ψάχνω αυτό που ψάχνω.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ειναι windows βρε - για linux θέλω (ή μήπως όλοι οι linuxάδες το κάνουν όπως οι άνδρες - command line με το χέρι - και δεν χρησιμοποιούν gui tools?) :...:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.