Jump to content



TL-WA5210G κεραία με WLAN USB


Predator_Crack

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει με σιγουρία (εφόσον έχει δοκιμάσει), άν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κεραία τουTL-WA5210G

με wlan usb που να υποστηρίζει εξωτερική κεραία ? (rp-sma connector).

* Ο λόγος που το θέλω είναι ότι χρειάζομαι καλύτερη λύψη με ένα AWUS036H αλλά διαθέσιμη εξωτερική κεραία εκεί που θα το έχω δέν παίζει οπότε και σκέφτομαι να πάρω από το tp-link.

* Μήν ρωτήσετε γιατί δέν θέλω το TP-LINK που τα κάνει όλα σε ένα (ap, client, router, repeater etc). Υπάρχει λόγος και άν γράψω ίσως βγώ εκτός κανόνων του site. In short words δέν μου κάνει το TP-LINK.

* Γνωρίζω συνδεσμολογίες RP-SMA και τα σχετικά. Μήν αναφέρετε κάτι γιαυτά. Απλώς ένα ΝΑΙ ή ΌΧΙ για 100% compatibility με σιγουριά ψάχνω για την ερώτηση με ΠΛΑΓΙΑ γράμματα ...γιατί δέν βρίσκω κάτι στο νέτ. (Και για να προλάβω πιθανές απαντήσεις.....είναι δουλίτσα που ΘΑ γίνει οπότε δέν έχει ΔΟΚΙΜΑΣΕ και βλέπεις. Θέλω να γνωρίζω πρίν πάω για να πάρω και τα απαραίτητα μαζί μου).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ~

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.