Jump to content



Αποστολή ήχου από lap top σε home theater


Recommended Posts

Πως μπορώ να ενώσω ασύρματα το laptop με το ηχοσύστημα το σαλονιού για να μπορώ να ακούω την μουσική του υπολογιστή στα μεγάλα ηχεία ?

θα προτιμούσα κάποια λύση με ένα usb dongle η κάτι τέτοιο

υπάρχει καμια συσκευή η κάποια άλλη λύση ?

Link to comment
Share on other sites

Αν το home theater υποστηρίζει DLNA τότε κοίτα για κάποιο πρόγραμμα από πλευράς PC που να σε βοηθήσει να στήσεις τη αύνδεση αυτή για multimedia αρχεία. Ενδεικτικά αναφέρω ότι έχει η Nero τέτοιο μιας και έχει φαγωθεί να το διαφημίζει στο help το δικό μου home theater (LG). Αν ψάξεις και δεν βαριέσαι να στήνεις ρυθμίσεις θα βρεις και free. Όσο αναφορά τα video νομίζω κάνει transcoding σε Η/Υ σε mpeg2 και αποστέλει σε realtime σε H/T οπότε ανάλογα με CPU του PC και δυνατότητες δικτύου σου (wifi, ethernet) μπορεί να "πέσει" η ποιότητα.

Link to comment
Share on other sites

Logitech

To δινει η logitech δωρο με αγορα ηχειων. Το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια, αλλα δεν το χρειαζομουν και το εδωσα.

Αυτό τις logitech δηλαδή στέλνει ήχο μέσο Bluetooth ?

το laptop μου δεν έχει Bluetooth όμως.. αν πάρο ένα απλό usb Bluetooth adapter θα μπορώ να στείλω τα τραγούδια μου στο home theater με το να ενώσω ένα απλό line in jack ?

Αυτό θα ήταν πολύ καλο αν γίνετε διότι δεν θέλω να έχω κάποια μεγάλη συσκευή ενωμένη στο laptop.. χάνι μετά την χρηστικότητα σαν φορητός

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους σχετικούς αν μπορώ να συνδέσω ασύρματα τηλεόραση-pc με home cinema.

Πρόκειται για τηλεόραση samsung ue48h6410 το pc είναι ένα laptop hp pavilion. Όσο για το home cinema βρίσκομαι σε κατάσταση αναζήτησης γιατι ξεφεύγουν σε τιμή τα ολοκληρωμένα πακέτα, όπως το sony bdv n9100wl. Άν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με εναλλακτική για κάποιο 5.1 σε λευκό με ασύρματα πίσω και ασύρματη σύνδεση μεταξύ ηχείων και πηγής (tv-pc) θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.