Jump to content



Albatron WIDIO standar: ο ασύρματος τρόπος για ηχητική σύνδεση...


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Είδα σήμερα το πρωί στο Πλαίσιο αυτό το μπιχλιμπίδι (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=958&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=214900&Merchant_Id=1&sts_cid=3) και μου έκανε πολύ εντύπωση. Εντύπωση επίσης μου έκανε και η απαγωρευτική τιμή των 145, χωρίς ΦΠΑ μάλιστα... Είναι μια συσκευή της Albatron η οποία αναλαμβάνει να μεταφέρει ασύρματα το ηχητικό σήμα που παίρνει από τα δύο RCA που διαθέτει σε ακτίνα 100m για τέσσερις ώρες (μόνο;). Ποιά είναι η γνώμη σας πέραν της τιμής; Νομίζετε οτι η πτώση στην ποιότητα θα είναι μεγάλη; Πιστεύω πάντως θα ήταν πολύ ωραίο για ένα home cinema που πρέπει να κρύβεις όλα αυτυά τα καλλώδια...

Link to comment
Share on other sites

Σε home cinema δεν θα δουλέψει ετσι όπως είναι αφού δεν μεταφέρει σήμα ισχύος για να δουλέψουν τα ηχεία (ενισχυμένο σήμα) αλλά γραμμής πχ εξοδο απο cd. Βέβαια αν έχεις χωριστό τελικό για τα πίσω ηχεία τότε θα δουλέψει (πιθανότατα).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.