Jump to content



Product Key Σε windows XP


virus85xp

Recommended Posts

Παίδες θέλω τα φώτα σας…

Το Product key στα windows XP είναι στο πράσινο ταμπελάκι που έχει κολλημένο ο υπολογιστής μπροστά του έτσι; με τον αριθμό αυτόν μπορείς να κάνεις φορμάτ ένα μηχάνημα σωστά; Τώρα αν ένας υπολογιστής έχει και το πράσινο ταμπελάκι και ένα καφέ που λέει windows XP για ανακαινισμένους υπολογιστές (Που έχει και αυτό έναν κωδικό) ποιός κωδικός υπερισχύει; Δηλαδή ποιός κωδικός χαρακτηρίζει πλέον τα windows; Ρωτάω γιατί οι υπολογιστές που ανέλαβα δεν συνοδεύονται με CD εγκατάστασης των windows XP αλλά μόνο με το CD Που λέει ότι είναι για ανακαινισμένους υπολογιστές (στο booklet του CD λέει να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός από το πράσινο ταμπελάκι για ενεργοποίηση, (ταμπελάκι που υπάρχει στο pc)), τι παίζει ρε παιδιά, product key ποιο από τα 2 πρέπει να είναι;

Link to comment
Share on other sites

Checkαρε την registry για να δεις ποιό φοράνε, αλλά μάλλον θα είναι το δεύτερο key.

Φυσικά μπορείς και να δοκιμάσεις στα γρήγορα με ενα vm και το Cd. Το key που θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις θα είναι το σωστό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.